Nederlands scheidrechterkoppel fluit topaffiche

Nederlands scheidrechterkoppel fluit topaffiche

Scheidsrechterkoppel William Weijmans en Rick Wolbertus fluiten zondag de strijd om plaats drie en vier van de Champions League Final4 in Budapest. Een erg mooi affiche voor de heren die hun kwaliteiten mogen laten zien in een bomvolle hal!

De mannen zijn niet onervaren en hebben samen al meerdere wedstrijden op hoog niveau gefloten. Ze zijn actief geweest in verschillende fases in de Champions League Women, W17 EHF Euro 2023, EHF European Cup Women, EHF European Cup Men, EHF EURO Cup 2024 en nog vele andere groten wedstrijden. Weijmans en Wolbertus hebben zaterdag 25 mei nog het eerste duel om het landskampioenschap bij de mannen gefloten. Dit treffen ging tussen Green Park/HV Aalsmeer en KEMBIT-Lions en eindigde na een goed gefloten pot in 37-25. 

EHF Final4
Bij de EHF Final 4 zullen William en Rick niet als enige Nederlanders aanwezig zijn. Kelly Dulfer (SG BBM Bietigheim), Inger Smits (SG BBM Bietigheim), Rinka Duindam (Györ) en Yvette Broch (Györ) betreden met hun teams ook de wedstrijdvloer en strijden allen voor de titel. De wedstrijd is zondag 2 juni live te zien op Ziggo Docu om 14:55 uur. De finale wordt ook uitgezonden op Ziggo Docu om 17:55 uur.

Het NHV wenst William en Rick veel succes!