Trainers en/of spelers gezocht

Trainers en/of spelers gezocht

Is jouw vereniging op zoek naar een trainer of nieuwe spelers? Mail het naar redactie@handbal.nl.

 

Heren EHC zoekt een nieuw trainer/coach voor komend seizoen (2024-2025)

Voor komend seizoen zijn wij voor de heren selectie van EHC uit Leidschendam-Voorburg op zoek naar een nieuwe trainer/coach. We zoeken een trainer voor de gehele selectie en coach voor het 1e team.

Wie zijn wij: een groep van +/- 25 gemotiveerde heren in de leeftijd 18 tot 35 jaar.

Niveau: Heren 1 komt komend seizoen uit in de 1e Divisie, nadat we vorig jaar zijn gedegradeerd uit de Eredivisie. Heren 2 komt uit in de 1e klasse en speelt breedtesport.

Trainingsdagen en wedstrijden: dinsdag en donderdag. Heren 1 speelt thuis op zaterdagavond in onze eigen sporthal met kantine. Uit wordt landelijk vooral op zaterdagavond gespeeld.

Wat zoeken wij: Een gemotiveerde coach die de heren, zowel individueel als in teamverband, naar een hoger niveau kan brengen.

Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Remco via technischezaken@hv-ehc.nl.

 

GEZOCHT: Trainer Dames 1 Hollandia T

Hollandia T uit Tuitjenhorn is op zoek naar een trainer voor onze damesselectie voor het komende seizoen. We spelen 1e klasse met een team wat jeugd en ervaring combineert. Ben je de trainer/coach die onze dames gevarieerde trainingen biedt en zorgt voor veel spelplezier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring is mooi, maar enthousiasme is nog belangrijker. Wil je meer weten,  neem dan contact met mij op via dvdwelle69@gmail.com of 06-37237487.

 

GEZOCHT: Nieuwe Trainer DS2 HV Lettele

Wij zijn op zoek naar een nieuwe fanatieke trainer voor komend seizoen!

We zijn een gezellig, gedreven en fanatiek team & spelen graag snel handbal.

De trainingen zijn op donderdag en de wedstrijden op zondag.

Intresse? Mail naar Handbal@Lettele.nl of bel 0637290083

 

Vacature: Hoofdtrainer SVWW (Dames 1 & 2)

Ben jij een enthousiaste en ervaren handbaltrainer die niet alleen een wedstrijd kan lezen maar ook de sfeer in een team perfect aanvoelt? Dan zijn wij, Handbalvereniging SVWW uit Wijster en Westerbork, op zoek naar jou!

Wij zijn een nuchtere Drentse club waar handbal en plezier hand in hand gaan. Onze Dames 1/2 selectie is een jong en ambitieus team dat uitkomt in respectievelijk de 1e klasse en 2e klasse Noord-Oost. Ons doel? Altijd strijden voor een plek in de top vijf en tegelijkertijd bouwen aan een solide toekomst met onze nieuwe generatie spelers.

Wat zoeken we in jou?
 • Je bent een ervaren handbaltrainer die het leuk vindt om met een jong team te werken en hen naar een hoger niveau te tillen.
 • Je bent ambitieus, maar je weet ook dat een goeie lach en een gezellige sfeer net zo belangrijk zijn voor het team.
 • Je bent een echte clubpersoon die niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten actief betrokken is bij de club en haar leden.
 • Communicatief ben je sterk; je weet hoe je het team moet motiveren en je staat je mannetje (of vrouwtje) in gesprekken met het bestuur en de spelers.
 • Leiderschap zit in je bloed; je houdt overzicht, staat boven de groep maar bent tegelijkertijd ook één met het team.
Wat bieden wij?
 • Een betrokken en gezellig team en club waar jouw inzet enorm wordt gewaardeerd.
 • De kans om bij te dragen aan de groei van zowel individuele spelers als het team als geheel.
 • Een passende vergoeding, die we graag in overleg met jou vaststellen.
 • De ruimte om mee te denken en te helpen bij het vormgeven van de toekomst van onze club.
 • Trainingstijden op dinsdagavond en donderdagavond, met ruimte voor gezelligheid na afloop.
 • Thuiswedstrijden spelen we in Wijster of Westerbork, meestal op zaterdagavond.

Klinkt dit als muziek in je oren? Ben jij die trainer die met een tactisch plan én een dosis humor ons damesselectie naar grotere hoogten kan stuwen? Dan horen we heel graag van je!

Stuur een mail naar info@svww.nl of bel onze voorzitter Bas via 06-41214850. Hopelijk hebben we elkaar snel gevonden!

 

Handbaltrainer bij The Flyers gezocht

Voor onze dames senioren van The Flyers uit Wijchen zoeken wij een enthousiaste, gedreven maar ook zeker gezellige handbaltrainer en coach. Een coach die de speelsters kan motiveren en technisch en tactisch bij kan staan. 

Komend seizoen zal je de trainingen voor dames 1 en dames 2 en coaching voor dames 1 verzorgen. De selectie hiervoor staat nog open en zal gemaakt worden uit huidige dames senioren en dames A. De ambitie bij de dames is om bovenin te eindigen in de tweede klasse en bij de dames 2 om gezellig te handballen. 

Ben jij of ken jij iemand geschikt voor deze gezellige trainer/coach klus? laat het dan weten. 

(0629198083 of tc.theflyers@outlook.com)

 

VAKO HANDBAL ZOEKT TRAIN(ST)ER VOOR MIDWEEK DAMES

Voor twee dames midweek teams zijn wij op zoek naar een enthousiaste train(st)er die deze grote groep dames een uitdagende en afwisselende training kan geven. Een mooie mix van ervaren en nieuwe speelsters die enthousiast en gemotiveerd op het veld staan.

 • Trainingen zijn op de woensdagavond en vrijdagavond
 • Grote groep dames met veel mogelijkheden
 • Gezelligheid staat voorop, maar fanatiek zijn de dames zeker

Wij zoeken iemand die:

 • Enthousiast en gemotiveerd is
 • Plezier en prestatie kan combineren
 • Het beste in een team naar boven haalt
 • Goed kan communiceren en duidelijke afspraken maakt

Beide teams trainen een keer in de week, op woensdag en op vrijdag. Solliciteren op deze vacature is mogelijk voor een van beide avonden of voor beide avonden. De dames zijn vrij om ook met het andere team mee te trainen zodat de groep groot is.

 • Er is mogelijkheid voor opleiding tot trainer/coach. (HT2/HT3)

Lijkt het je wat om deze ervaren speelsters samen met de nieuwelingen tot een hecht en goed handballend team te smeden. Dan zijn we op zoek naar jou!

Graag gaan we het gesprek aan om je meer te vertellen over de club en de teams. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Reageren kan via 06-22814402 (Alet Gritter) of mail naar: vakohandbaltc@gmail.com

 

HEREN SENIOREN 1 van Handbalvereniging Avanti uit Drunen is opzoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2024/2025!

Wij zoeken iemand die:

 • Enthousiast en gemotiveerd is;
 • Goed kan communiceren en duidelijke afspraken kan maken;
 • Een combinatie van prestatie, ambitie en plezier belangrijk vindt; 
 • 2 avonden per week beschikbaar is om training te geven en bij voorkeur ook plezier haalt om ons te coachen tijdens de wedstrijd in het weekend

Ben jij of ken jij iemand die wij zoeken? Of heb je vragen? Laat het ons weten! 

(technischezaken@hvavanti.nl)

Wij bieden: 

 • Een gemotiveerde selectie die erg veel plezier haalt uit een potje handbal
 • Afgelopen seizoen hebben we de tweede plek weten te behalen in de 1e klasse
 • Een mix van verschillende leeftijden die elkaar goed kunnen aanvullen

 

HV Kleine Sluis (Anna Paulowna) zoekt trainer/trainster voor enthousiaste C-jeugd!

De jeugd heeft de toekomst, en dat zien we bij handbalvereniging Kleine Sluis te Anna Paulowna ook. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer/trainster voor onze net zo enthousiaste C-jeugd (twee teams). Deze leeftijdscategorie met een goede trainingsopkomst wil niets liever dan hunzelf verder ontwikkelen in onze mooie sport. De C1 speelt momenteel nog breedtesport, maar heeft de ambitie om de volgende stap te maken naar een hoger niveau!

 Wat houdt dit trainerschap in:

 • De groep traint 2x per week: op dinsdagavond en donderdagavond. De trainingstijden liggen tussen 18.00 en 20.00 (in overleg)
 • HV Kleine Sluis handbalt zowel binnen (sporthal de Veerburg) als buiten (sportcomplex Kleine Sluis), dus de competitie duurt van september tot juni.

 Eventueel kunnen wij een trainerscursus via NHV aanbieden. 

Heb jij een handbalachtergrond en lijkt het jou leuk om met deze groep aan de slag te gaan?

Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Handbalvereniging Kleine Sluis via ons e-mailadres: hvkleinesluis@hotmail.com

 

Gezocht: Trainer/Trainster voor B1 SC Klarenbeek.

Onze handbalvereniging is onderdeel van een mooie en vriendelijke omnivereniging in Klarenbeek. Met een mooi sportcomplex trainen en spelen wij onze wedstrijden in ons eigen dorp. Voor het seizoen 2024/2025 zijn wij nog opzoek naar een trainer/trainster voor ons B1 team. Het team bestaat uit 11 meiden en zij komen uit in de eerste klasse in onze regio. Een team met veel potentie welke zeker bovenin de competitie ranglijst kan meedraaien.

 De meiden trainen van 19:00 uur t/m 20:00 uur op de dinsdag en de donderdag. De thuiswedstrijden spelen zij op de zondag.

 Voor interesse en/of vragen graag mailen naar: handbal@scklarenbeek.nl

Hoofdtrainer Dames 2 – HV Fortissimo

Handbalvereniging Fortissimo uit Cothen is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer/coach voor Dames 2. Dames 2 komt momenteel uit in de Eerste Klasse.

HV Fortissimo is een echte dorpsclub waarbij de gedrevenheid op het veld gepaard gaat met de gezellige sfeer van de vereniging.

Wij zoeken voor onze selectie een trainer/coach die ervaring heeft als handspeler/coach/trainer én een visie van modern handbal uitdraagt. De ambitie van HV Fortissimo is om komend seizoen met Dames 2 kampioen te worden, zodat het niveau van Dames 1 en Dames 2 dichterbij elkaar komt te liggen.

De ambitie van HV Fortissimo voor Dames 1 is om meer jeugd in te passen en op die manier een bijdrage te leveren aan de langdurige ambitie om een stabiele Eerstedivisionist te blijven.

Profielschets hoofdtrainer:
– De trainer werkt nauw samen met de trainer van Dames 1;
– De trainer staat boven de groep en zorgt voor een positieve sfeer: dit betekent duidelijk in communicatie en dat de trainer duidelijke verwachtingen schept;
– De trainer neemt beslissingen die in het belang zijn van de groep;
– De trainer is twee a drie keer per week beschikbaar voor het verzorgen van trainingen (maximaal twee trainingsavonden) en het coachen op de wedstrijddag (zaterdagavond of zondag).
– De trainer is prestatiegericht, maar hecht ook waarde aan sfeer en gezelligheid.

Heb je interesse, stuur dan een e-mail naar:
tc.hvfortissimo@gmail.com, t.a.v. Sanne Mocking & Michel Schonis (TC HV Fortissimo)
Ook voor nadere informatie over deze vacature kunnen belangstellenden contact opnemen met de TC van HV Fortissimo.

 

Handbalvereniging GSC is de afgelopen jaren actief bezig het handbal rondom Goes weer op de kaart te zetten.
Dat doen we vooral via de jeugd. Zo zijn we 2jaar terug begonnen met F-jes en hopen komend seizoen met een 3-tal jeugdteams in verschillende leeftijdscategorieën actief te zijn, waarna we gaan proberen het aantal teams stap voor stap verder uit te bouwen.

Natuurlijk gaat dat niet vanzelf. Ten behoeve van de ledenwerving geven we daarom jaarlijks met veel succes een flink aantal handbalclinics op basisscholen op Zuid-Beveland.

Wij zoeken:

 • Trainers voor onze F, E en mogelijk D-jeugdteams. De trainingen van de huidige teams vinden momenteel plaats in sporthal de Stenge Heinkenszand. Er wordt getraind op dinsdagavonden tussen 17.30 en 19.30 uur.
 • Clinicgevers die (eventueel i.s.m. Gooi jij de bal door (voor de vergoeding) tijdens de gymlessen en andere sportactiviteiten handbalclinics willen geven op de basisscholen op Zuid-Beveland.

Natuurlijk hopen we dat je een handbalachtergrond hebt en misschien wel in Goes naar het CIOS gaat (dat zou mooi zijn).

Heb je belangstelling neem dan via gsc.handbal@gmail.com contact op met Auke van Hinte.

SV Dalfsen Handbal opzoek naar trainer/coach Dames 2

SV Dalfsen Handbal is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor Dames 2. 

Dames 2 speelt met een groep enthousiaste, gedreven meiden in de tweede klasse.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar de technische commissie:

tc@svdalfsen-handbal.nl

 

HV De Cirkeltijgers zoekt voor het seizoen 2024/2025 een nieuwe trainer

Wij zijn de studentenhandbalvereniging van Groningen die is opgericht in 1963. De Cirkeltijgers is een vereniging met ongeveer 75 leden, aangesloten bij de ACLO. Twee maal per week trainen wij in het ACLO sportcentrum en eens per twee weken spelen wij daar een thuiswedstrijd. Naast het serieuze sporten, is er bij de vereniging ook veel ruimte voor plezier en gezelligheid. Zo wordt er maandelijks ten minste één borrel en andere gezelligheidsactiviteiten georganiseerd. Daarnaast organiseren wij eenmaal per jaar een internationaal handbaltoernooi, in het ACLO centrum. 

Wij zoeken iemand die:

 • Gemotiveerd is
 • Goed kan communiceren en het leuk vindt om bij een studenten vereniging training te geven
 • Zowel prestatie als plezier belangrijk vindt
 • 1 of 2 avonden per week beschikbaar is, plus de zondag om te coachen eventueel

Wat wij bieden:

 • Een jong dames team in de tweede klassen, en/of een jong herenteam in de breedtesport
 • Teams waar hard getraind wordt maar ook veel plezier is
 • Een fijne vereniging waar je als trainer ook kunt groeien
 • Een mooie vergoeding

Ben jij of ken jij misschien iemand die wij zoeken? Laat het ons weten: Bestuur@cirkeltijgers.nl of bel 0612113960

Hopelijk spreken we je snel! 

 

DAMES 1 HV DONGEN ZOEKT TRAINER EN- OF COACH! 

Na een succesvol seizoen met een mooie 2e plaats is dames 1 op zoek naar een nieuwe trainer en/of coach. Na enkele seizoenen deze plek(ken) gevuld te hebben door vaste gezichten is het tijd om het stokje over te dragen aan een waardige opvolger(s). 

De dames trainen op dinsdag en donderdagavond en de wedstrijden worden over het algemeen op zaterdag gespeeld. 

Heb jij zin om met een gedreven, hard werkend, maar bovenal ook heel gezellig team aan de slag te gaan, meld je dan via: handbal@hvdongen.nl of stuur een bel/berichtje naar Hilke Verberne via 06-30968423. 

Uiteraard staan wij er ook voor open als je een dag- dagdeel en/of gedeeltelijk een bijdrage zou willen leveren. 

Wij kijken er naar uit en zijn alweer volop aan het trainen voor het nieuwe seizoen! 

Groetjes,

Namens alle dames van HV Dongen 1

 

Keepster gezocht!!

Wasmeer DS1 uit Hilversum is op zoek naar een keepster voor zaalseizoen 24/25. Ben jij fanatiek en wil je graag winnen, dan zoeken wij JOU!!!

We zijn dit seizoen kampioen geworden in de 1e klasse wedstrijdsport en gaan in het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse spelen, waar we heel veel zin in hebben, maar zonder keepster gaat dit helaas niet lukken… 🙁

We trainen op dinsdag en donderdag van 20.00 – 21.30 uur en de thuiswedstrijden spelen we op zaterdagavond om 19.00 uur.

Sfeer & gezelligheid vinden we ook heel belangrijk, dus er wordt meestal nog wel even een drankje na een (thuis)wedstrijd gedaan voor de nodige teambuilding 😉

Interesse? Stuur een mailtje naar handbal@wasmeer.nl

Train(st)er gezocht!

De dames 1 van GHV (Goirle, Noord-Brabant) zoeken een nieuwe train(st)er voor het nieuwe seizoen van 2024/2025.

Het team is sinds het seizoen van 2023/2024 naar de hoofdklasse gepromoveerd en zijn in de middenmoot geëindigd. Denk jij dat je onze dames hoger in de hoofdklasse kan laten eindigen volgend seizoen? Dan zoeken zij jou!

Belangrijk om te weten:

 • de dames trainen 2x per week
 • wedstrijden zijn thuis het allerliefst op zaterdag avond
 • ze zijn allemaal leergierig en willen graag veel nieuwe dingen leren
 • zijn ook gezellig tijdens de derde helft in de kantine
 • hebben een brede selectie met daarbij jeugd die goed aansluit op het niveau van de dames

Ben jij of ken jij iemand die een enthousiast, gezellig en leuk team wil gaan trainen en coachen dan mag je contact opnemen met 0630408336 of mail naar tc@ghvgoirle.nl

Dames 4 Westfriesland SEW zoekt keepster.

Voor volgend seizoen (2024/2025) zijn wij op zoek naar een keepster. Wij spelen volgend jaar in de zaal 2e klasse.  Uiteraard mag je altijd vrijblijvend meetrainen op de woensdagavond. Wil jij ons team komen versterken? Neem dan contact op met onze trainer/coach Marc Kok telnr. 06-27979905.

 

HV Hauwert zoekt voor het seizoen 2024/2025 een nieuwe hoofdtrainer

Dames 1 en Heren A1 van HV Hauwert zijn op zoek naar een trainer voor het seizoen 2024/2025!

Wij zoeken iemand die:

 • Enthousiast en gemotiveerd is
 • Goed kan communiceren en duidelijke afspraken kan maken
 • Een combinatie van prestatie, ambitie en plezier belangrijk vindt
 • Wil dat iedere training leerzaam en pittig is
 • 2 avonden per week beschikbaar is

Ben jij of ken jij misschien iemand die wij zoeken? Laat het ons weten via hvhauwert@gmail.com!

Wij willen graag met je in gesprek. Tijdens het gesprek leggen we je alle ontwikkelingen en plannen van HV Hauwert uit. Ook bespreken we jouw mogelijkheden binnen HV Hauwert.

Wij bieden:

 • Een jonge, gemotiveerde selectie waar hard voor elkaar gewerkt wordt om te gaan voor het hoogst haalbare
 • Afgelopen seizoen heeft de dames 1 topklasse gespeeld en de 3e plaats bemachtigd in de poule
 • De heren speelden vorig seizoen als B1 op het eerste niveau en zijn zelfs kampioen geworden!

 

Trainer gezocht: KDO dames senioren

Voor seizoen 2024-2025 zijn de dames senioren 1 en 2 van KDO handbal uit De Kwakel (Noord Holland) op zoek naar een trainer en/of coach.

KDO beschikt over een brede selectie waarvan het eerste team al enkele zaalseizoenen uitkomt in de 1e klasse. Het team heeft zich daar dit seizoen ook in gehandhaafd. Het tweede team komt uit in de breedtesport.

De dames spelen naast de zaalcompetitie een veldcompetitie, maar trainen ook op het beachveld met als doel ook beach competitie te gaan spelen.

Wij zoeken een trainer en/of coach die beschikbaar is op dinsdag, donderdag (trainingsavonden) en/of zondag (wedstrijd).

Meer informatie via https://www.kdo.nl/sportvereniging-kdo/over-ons/vrijwilligers-gezocht/13-trainer-coach-dames-senioren-handbal.html

Interesse of vragen? Mail naar handbal@kdo.nl. 

 

De meiden van de B2 zoeken nieuwe, leuke enthousiaste spelers voor aankomend jaar (2024/2025)

Wij zijn de meiden van de B2 bij handbal vereniging Vriendschap in Amsterdam Noord.

We spelen al een flinke tijd samen op recreatief niveau waarbij gezelligheid en fanatisme hand in hand samen gaan. Trainen doen we twee keer per week en in het weekend spelen we in competitie verband een wedstrijd (meestal op zondag). In de wedstrijd zijn we super fanatiek en doen we er samen alles aan om te winnen, maar voor en na de wedstrijd is er genoeg ruimte om samen te chillen en te lachen. Ook tijdens de trainingen is er ruimte voor een dolletje. Een handbal seizoen begint in September en eindig meestal halverwege Juni. We spelen een gedeelte van het seizoen buiten op een veld en het andere deel spelen we binnen in diverse sporthallen.

Wat zoeken we?

We zoeken voor volgend jaar een aantal spelers die bij ons team willen aansluiten. Heb je geen ervaring met handbal, maar wil je het wel proberen? Geen probleem, dan kun je een aantal trainingen (gratis) meedoen om te kijken of het voor je is.

Dit jaar zijn we 2e jaar B-junioren, wat inhoud wat we volgend jaar doorstromen naar de A-junioren.

Dit is in de leeftijdsklasse van 16 t/m 18 jaar (ben je iets ouder of word je dit jaar 19, dan kunnen we dispensatie voor je aanvragen). Mocht je 15 jaar zijn en dit kalenderjaar 16 worden, dan kun je ook gerust aansluiten.

Wat doen we nog meer buiten het handbal om?

Er is natuurlijk meer in het leven dan alleen handbal, en dat weten we maar al tegoed. Buiten de trainingen en wedstrijden om zijn er nog meer activiteiten voor en met het team.                            Zoals: Sinterklaas avonden, spelletjes avonden, feestavonden voor de hele club+aanhang. En als slagroom op de taart, hebben we ook een team weekend op nader te bepalen camping (locatie wisselt ieder jaar).

Vriendschap, wat voor club is dat?

SV Vriendschap is een handbal en turnclub in Tuindorp Oostzaan/Amsterdam Noord. Een club die midden in de samenleving staat, waarbij plezier en breedtesport hand in hand gaan.                            De club bestaat al ruim 90 jaar en is een begrip in Amsterdam Noord.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag een keer komen meetrainen?

Neem dan contact op via onze website  www.svvriendschap.nl

Hopelijk tot snel!!

 

SV De Valken handbal selectie dames zoekt nieuwe hoofdtrainer.

De selectie waarbij dames 1 uitkomt in de hoofdklasse is per volgend seizoen op zoek naar een nieuwe enthousiaste hoofdtrainer.

Wie zijn wij?

Wij zijn een club die inzet op clubbinding en tegelijk inzet op hoogst haalbare sportprestatie waarbij we plezier en gezelligheid en sportiviteit  niet uit het oog verliezen

Wat  vinden wij belangrijk in een nieuwe hoofdtrainer?

 • Je hebt coach en trainer ervaring in de hoofdklasse
 • Je kan goed samenwerken . Daarnaast bezit je een duidelijke handbalvisie maar kan je je ook vinden in de visie van de club.
 • Je kan een spelers groep motiveren en hebt ook aandacht voor het individu.
 • Je kan leiding geven en nemen
 • Je bent handbal tactisch en technisch onderlegt en kan gevarieerde trainingen aanbieden.

Zie jij jezelf terug in bovenstaand profiel?

Twijfel dan niet en mail naar

handbal@devalken.com

We gaan graag met jou in gesprek

 

 

Ben jij de nieuwe trainer voor het ambitieuze handbalteam van Foreholte?

Wij, het Heren 1 selectieteam, spelen op 2e divisie-niveau en zijn op zoek naar een trainer die ons verder kan ontwikkelen.

Wij zijn een gedreven team dat de voorkeur geeft aan een simpel, maar effectief spel. Snelheid, behendigheid, uithoudingsvermogen, kracht en techniek zijn voor ons belangrijker dan het kennen van
talloze loopsystemen.

Ben jij diegene die met ons wil werken aan onze ambitie, en ons nog verder kan brengen in de sport die we zo lief hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word jij onze nieuwe trainer? Meld je aan en word deel
van ons fantastische team.

Neem dan contact op: techcom@hvforeholte.nl

 

Heren 1 HV Dongen zoekt trainer/coach

Voor de Heren 1, spelend in de Hoofdklasse, is HV Dongen (Noord-Brabant) op zoek naar een enthousiaste en gedreven train(st)er die onze mannen uitdaagt. HV Dongen staat aangeschreven als één van de toonaangevende handbalverenigingen in de regio, staat midden in de samenleving en ieder lid voelt zich thuis.

De spelersgroep bestaat uit fanatieke spelers die al jarenlang ervaring opdoen in de Hoofdklasse en leergierige talenten die al een aantal jaren meedraaien, ofwel de perfecte mix. De Heren trainen zowel op dinsdag als donderdag en op deze dagen bestaat de trainingsgroep uit de Heren 1 & 2. De Heren 2 bestaat uit ervaren handbal spelers die voorheen actief zijn geweest in de Heren 1 van HV Dongen.

Binnen de Heren 1 ligt de ambitie om te groeien, als individu én als team. Ben jij, of ken je iemand die de uitdaging met onze Heren aan wil gaan? Neem dan contact op met Thijs Peeters (tjcpeeters@gmail.com) en wie weet winnen wij binnenkort samen wedstrijden.

 

Damesselectie EHC (Den Haag) zoekt een nieuw trainer/coach (m/v) voor komend seizoen (2024-2025)

Onze huidige coach heeft aangegeven dat hij het trainen en coachen niet meer kan combineren met zijn werk. Daarom zijn wij opzoek naar een nieuwe trainer/coach.

Wie zijn wij: Een groep van +/- 25 gemotiveerde meiden in de leeftijd van 18 tot 31 jaar. Zie onze socials om een beeld te krijgen de selectie, @damesselectie_ehc

Niveau: Dames 1 behoort sinds de promotie naar de hoofdklasse telkens tot de top drie van hoofdklasse D. Dames 2 speelt breedtesport.

Trainingsdagen en wedstrijden: maandag- en donderdagavond. Dames 1 speelt thuis op zaterdagavond in onze eigen sporthal met kantine. Uit wordt er wisselend op zaterdagavond en zondag gespeeld.

Wat zoeken wij: Een gemotiveerde trainer/coach die de dames een stapje verder brengt, zowel individueel als in teamverband en daarbij een goede mix kan vinden tussen presteren en gezelligheid.

Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Remco via technischezaken@hv-ehc.nl.

 

Hoofdklasse (HK HS-B) HS1 – HV Jupiter’75 Eersel – Zoekt een nieuwe trainer/coach

De heren 1 van Jupiter ’75 te Eersel zijn op zoek naar een trainer/coach vanaf seizoen 2024/2025. Heb je ervaring met het coachen van handbalteams en ben je klaar om een enthousiast team naar nieuwe hoogten te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De huidige selectie bestaat uit 13 gemotiveerde spelers met een gezonde mix van alle leeftijden die al jaren samen spelen. Momenteel komen wij uit in de hoofdklasse (HK HS-B) en zijn zeker van handhaving. Daarnaast staan er enkele talentvolle spelers uit de jeugd klaar voor de doorstroom naar de senioren teams.

De trainingsavonden zijn op dinsdag en donderdag en worden samen met de heren senioren 2 gehouden, onze wedstrijden spelen we over het algemeen op zaterdag avond met enkele uitzonderingen daargelaten.

Jupiter ’75 is een handbalvereniging bestaande uit 120 leden met zowel voor de heren als dames senioren twee teams en een flinke jeugdafdeling. Naast sportiviteit staat gezelligheid bij onze dorpse vereniging voorop.

Functieprofiel

 • Heeft trainers- en coach ervaring.
 • Beschikt over een heldere en doordachte handbalvisie.
 • Sterke communicatie- en organisatorische vaardigheden.
 • Heeft oog voor zowel het team als individuele spelers, en investeert in hun ontwikkeling.
 • Kan leiding geven en initiatief tonen bij het sturen van trainingen en wedstrijden.
 • Kan trainingssessies verzorgen die spelers blijven boeien en ontwikkelen.
 • In staat om spelers te motiveren en een positieve groepsdynamiek te creëren.

Ben jij klaar om je passie voor handbal te delen en ons team naar nieuwe hoogten te brengen? Bel dan met 0630009649, stuur dan een mail naar info@jupiter75.nl of stuur ons een bericht op Facebook of Instagram. Wij nemen z.s.m. contact met je op!

 

Trainer/coach We HaVe

Voor het seizoen 24/25 is dames 1 van We HaVe uit Weesp Noord-Holland onder de rook van Amsterdam opzoek naar een nieuwe trainer/coach. Wij spelen en trainen in de Nwe sporthal Weespersluis en hebben een eigen honk daar op de eerste verdieping.

Ben jij een enthousiaste trainer die handbalkennis en vaardigheden wil overbrengen naar een fanatieke groep en vind je het belangrijk dat plezier en prestatie in balans is, dan zijn wij opzoek naar jou!

Ben jij geintereseerd of nieuwsgierig voor een kennismaking, neem dan contact op met secretaris@wehave.nl

Groetjes, We HaVe dames 1

 

HV Zwolle zoekt voor het nieuwe seizoen (2024-2025) een trainer voor Heren 1

Heren 1 speelt in de 2e klasse regio oost. Het team bestaat uit overwegend jonge spelers met veel potentie, die graag hogerop willen. De trainingen vinden plaats op dinsdag/donderdag en wedstrijden op zaterdag of zondag.

We zoeken iemand met veel enthousiasme die het team verder vooruit kan helpen.

Bij HV Zwolle komen steeds meer jongens handballen. Het is daarom prettig als de toekomstige trainer van Heren 1 ook oog heeft voor de jeugd en mee kan werken aan het neerzetten van een stevige jongenslijn binnen de vereniging.

Wij bieden:
– Een enthousiast en leergierig team
– Ambitieuze vereniging dat op allerlei vlakken groeit
– Een onkostenvergoeding

Heb je interesse, dan horen we graag van je via technischezaken@hvzwolle.nl of bel 06 38513290

 

𝐇𝐞𝐫𝐞𝐧 𝟏 𝐯𝐚𝐧 Handbal Domstad 𝐮𝐢𝐭 𝐔𝐭𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧𝐝 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧 (2024/2025) 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫/𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡.

Wil jij een ervaren herenteam trainen en coachen dat meedoet in de top van de hoofdklasse? Lees dan snel verder!

Handbal Domstad Heren 1 komt uit in de hoofdklasse, draait op dit moment boven mee (huidige nummer 2) en heeft potentie om door te groeien naar de tweede divisie. Het betreft een groep met ervaren spelers en spelers die vanuit andere niveaus zijn doorgegroeid naar de hoofdklasse. Spelers die elkaar gevonden hebben in Utrecht om op een behoorlijk niveau met elkaar te kunnen handballen, zonder daarbij het spelplezier en sociale contact uit het oog te verliezen.

Er wordt getraind op dinsdag en donderdagavond in Sporthal Zuilen. Wedstrijden zijn voornamelijk op zaterdagavond en anders op de zondag.

Voor trainers is een vergoeding beschikbaar en tevens kunnen wij jou als trainer een trainerscursus bij het NHV aanbieden.

Ben jij iemand die met veel plezier en passie leiding kan nemen en je handbalvisie en inzicht kan overbrengen aan de groep? Weet jij leuke en uitdagende trainingen te geven en wil je graag met een eerste herenteam aan de slag? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bij Handbal Domstad staan zowel sportprestaties als plezier hoog in het vaandel. Daarom worden er meermaals per jaar borrels, toernooitjes en andere evenementen georganiseerd.
Zowel beginnende als ervaren trainers zijn welkom.

Neem vooral ook een kijkje op onze website: www.handbaldomstad.nl

Bij interesse of vragen, stuur vrijblijvend een mailtje naar: tc.handbaldomstad@gmail.com

 

Handbalverening Aeolus uit Wildervank

We zijn opzoek naar een handbaltrainer (M/V) voor de Dames Midweek.

Het team bestaat uit een groep gezellige dames waarbij plezier van belang is, maar ze kunnen ook zeker serieus zijn.

We zijn op zoek naar een trainer (M/V) welke 1 keer per week de dames wil trainen op de woensdag van 20.30-22.00u in de Wildervanckhal (Woortmanslaan 1, Wildervank).

Daarnaast spelen zij wedstrijden op wisselende dagen doordeweeks. 

Thuis wedstrijden zijn op vrijdag.

Hiervoor is er een coach dus voel je zeker niet verplicht om hier ook bij aanwezig te zijn.

Onze motto? Samen sterk. 

Dus voel jij geroepen en wil je meer informatie of eens komen kijken?

Neem dan contact op via hvaeolus@gmail.com.

 

GEZOCHT: TRAINER/COACH HV ERIX DAMES 1

Wij zijn op zoek naar een trainer/coach voor het eerste damesteam van HV Erix vanaf het seizoen 2024/2025.

Dit is een jong en talentvol team waar zeer zeker potentie in zit. Het team speelt in de tweede klasse NO, trainingsavonden zijn de dinsdag- en vrijdagavond.

HV Erix is een handbalvereniging die binnen alle leeftijdscategorieën inzet op clubbinding en op maximaal haalbare sportprestaties. En dit alles zonder afbreuk te doen aan sportiviteit en plezier in het handballen. Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.hverix.nl

Functieprofiel

– Heeft trainers- en coachervaring
– Kan goed samenwerken om zo ook het technisch plan uit te dragen binnen de vereniging
– Heeft een duidelijke handbalvisie
– Kan een spelersgroep motiveren
– Heeft aandacht voor het team en de individu
– Kan leiding geven en nemen
– Is handbaltechnisch en -tactisch goed onderlegd
– Kan gevarieerd training geven
– Kan zich vinden in de visie van de vereniging

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of kennismaken? Stuur dan een email naar technischezaken@hverix.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

 

TOGB Handbal zoekt hoofdtrainer/coach voor de dames selectie
Het gaat goed met TOGB handbal! TOGB Handbal uit Berkel en Rodenrijs is een gezonde en gezellige vereniging met veel (talentvolle) jeugd. In alle leeftijdscategorieën zijn wij vertegenwoordigd met een paar damesteams, wij hebben (nog) geen herenteams.

Met ingang van seizoen 2024-2025 zijn wij op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer/coach (m/v) die:

 • Enthousiast en gemotiveerd is;
 • Een goede mix kan vinden tussen presteren en gezelligheid;
 • Speelsters individueel en in teamverband beter wil maken;
 • Gevarieerde trainingen kan geven;
 • 2 keer in de week de damesselectie wil trainen (op dinsdag- en donderdagavond);
 • De wedstrijden van DS1 (ZW 1e klasse) wil begeleiden en coachen (op zondag of zaterdagavond);
 • Onze (amateur-)trainers van de juniorenteams waar mogelijk wil ondersteunen en begeleiden om hen ook het beste uit zichzelf en hun team te laten halen.

Leeftijd en ervaring zijn niet belangrijk, een goede spirit en drive wel.

Wij hebben te bieden:

 • Een gezellige en sportieve selectie;
 • Veel (talentvolle) jeugd en dus een mooie toekomst;
 • Enthousiaste en gemotiveerde assistent-trainers;
 • Een mooie accommodatie met een eigen sporthal;
 • Mogelijkheden tot verdere ontwikkeling;
 • Een vergoeding.

Heb je interesse of wil je graag meer weten, neem dan contact op via eelco.tc-handbal@togb.nl 

 
We zijn op zoek naar een enthousiaste trainer voor onze DA1 en DB1 voor komende seizoen!
Beide teams bestaan uit jonge talentvolle speelsters die zich graag willen verbeteren.
Beide teams trainen 2x per week en het is mogelijk om de traingstijden op elkaar af te stemmen.
Als je belangstelling hebt of vragen neem dan gerust telefonisch of per mail contact op met mij.
 
Toine Brok
TC HV Avanti
06-82137787
 

HV Zwolle zoekt voor het seizoen 2024-2025 een trainer/trainers voor:
– Heren 1
– Dames 2
– Dames B1

HV Zwolle is een ambitieuze en gezellige handbalvereniging met een open en ondernemende cultuur, waar prestatie, plezier en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Topsport en breedtesport hebben beide een plek binnen de vereniging. Voor het seizoen 2024-2025 kijken we uit naar trainers voor de volgende teams:

Heren 1
Heren 1 speelt in de 2e klasse regio oost. Het team bestaat uit overwegend jonge spelers met veel potentie, die graag hogerop willen. De trainingen vinden plaats op dinsdag/donderdag en wedstrijden op zaterdag of zondag.
Bij HV Zwolle komen steeds meer jongens handballen. Het is daarom prettig als de toekomstige trainer van Heren 1 ook oog heeft voor de jeugd en mee kan werken aan het neerzetten van een stevige jongenslijn binnen de vereniging.

Dames 2
Dames 2 speelt in de 2e klasse regio oost. De speelsters van Dames 2 zijn jong en divers als je het hebt over ervaring binnen de senioren. De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag en wedstrijden op zaterdag of zondag.
Dames 2 heeft behoefte aan een trainer die met name goed is in teambuilding en de dames op een tactisch hoger niveau te krijgen.

Dames B1
Het team Dames B1 gaat met ingang van het nieuwe seizoen in de landelijke competitie spelen, iets waar de meiden uit het team heel veel zin in hebben. De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag (in overleg is een derde trainingsmoment mogelijk) en wedstrijden op zaterdag of zondag.
Gelet op de overgang naar de landelijke competitie zou het mooi zijn om een trainer te vinden die ervaring op dat vlak heeft maar is geen must.

Voor alle teams geldt dat we mensen zoeken met veel enthousiasme voor de sport en die het in zich hebben om het team verder vooruit te helpen. Het is mogelijk om het trainerschap van meerdere teams te combineren.

Wij bieden:
– Enthousiaste en leergierige teams
– Een ambitieuze vereniging die op allerlei vlakken groeit
– Een onkostenvergoeding

Heb je interesse, dan horen we graag van je via technischezaken@hvzwolle.nl of bel Koen ten Brinke 06-38513290

Handbalvereniging  SDS’18 zoekt met spoed een keeper voor hun heren B team!
Het heren B team is een jong team met 4 B heren en aangevuld met C en D jongens. Het is een talentvol team met spelers die goed kunnen handballen en veel scoren. Echter, hebben we geen keeper wat het lastig maakt bij de wedstrijden.
Vind je het leuk om te keepen en dit team te komen versterken? Ons heren B jongens zijn behalve talentvol, ook ambitieus om hogerop te komen.
 
Wil je samen met deze jongens de uitdaging aan gaan? Meld je dan snel aan via het mailadres handbalsds18@gmail.com of bel / app met de trainster/coach  Marian via het nummer 0629629727
 
OBW Dames 3 zoekt een toegewijde coach! 🏆
Heb jij de passie en expertise om ons team te coachen? Dames 3 is een gemotiveerd en competitief team dat bovenin meedraait in de 4e klasse en ernaar streeft het kampioenschap te behalen.

Wat wij bieden:
👥 Een hecht en enthousiast team.
🤾🏼‍♀️ Een kans om deel uit te maken van ons streven naar sportieve successen.
🎉 Altijd gezellige 3e helft. 

Als je geïnteresseerd bent in deze coachingspositie, neem dan contact met ons op via handbal@obw.nl

Help jij bij het behouden van de E/D Jeugd binnen onze vereniging?
Met spoed zijn wij bij Handbalverening Aeolus te Wildervank naar een trainer voor onze E/D Jeugd.

We zijn voor onze jeugd opzoek naar enthousiaste trainer (M/V). Die bovenal plezier heeft in het geven van handbal, maar zeker ook goede communicatieve vaardigheden heeft en boven een groep kan staan.

Inprincipe is het voor nu 1x in de week op maandag, van 18.30u-19.30u/20.00u maar uitbreiding naar de vrijdag is mogelijk!

Hopelijk ben jij diegene die ons helpt om E/D-jeugd te laten bestaan! En handbal op de kaart te blijven houden. Dus voel jij geroepen, ken jij iemand en/of wil je meer informatie of eens komen kijken? Neem dan contact op via hvaeolus@gmail.com

SAVOSA zoekt jeugdtrainer MD en coach DS2!
Ons MD team bestaat uit een groep meiden die wisselen in niveau, maar allemaal gemotiveerd zijn om te leren. De basis vraagt nog aandacht, maar met de juiste energie en begeleiding is er genoeg te bereiken met dit leuke team!

Onze beide dames teams spelen 1e klasse. De trainer zorgt voor een goede basis tijdens de trainingen en is verantwoordelijk voor de spelersselectie van het eerste team. Als coach begeleid je de wedstrijden, draag je zorg voor de organisatie rondom het Dames 2 team (denk bijvoorbeeld aan het organiseren van oefenwedstrijden en de onderlinge communicatie middels website/whatsapp) en ondersteun je waar nodig de hoofdtrainer. Dit doe je samen met de begeleider van het team.

Meer info

Sv conventie zoekt oud-handballers!
Sv conventus speelt in de 5de klasse en zoekt oud-handballers die het leuk vinden om nog balletje te gooien en gezelligheid op de zondag te hebben. Wij spelen in Zwijndrecht, heb je interesse bel dan 06-10564404 of htcsvconventus@gmail.com

Hv reehorst uit Ede hebben dringend minimaal 3 nieuwe B speelsters nodig
Heb je interesse? Mail dan naar: leuverinkjoyce@gmail.com

Dames 2 Geel-Zwart in ‘t Zand is op zoek naar speelsters!
We trainen elke donderdag avond en we spelen de wedstrijden in het weekend. Interesse? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen of bij een wedstrijd te komen kijken.
Mail dan eerst even naar: naeschilder@live.nl

HV Bommelerwaard in Zaltbommel is op zoek naar een trainer/coach voor zowel hun dames- als herenteam
Beide teams komen uit in de breedtesport en bestaan uit spelers met en zonder handbalervaring. Beide teams willen graag hun sportieve prestaties verbeteren en zoeken daarom een vaste trainer/coach. We trainen iedere woensdagavond en spelen onze wedstrijden over het algemeen op zondag, en soms op zaterdagavond. Bij interesse graag een mail naar info@handbalbommelerwaard.nl

HV Avanti is op zoek naar trainer HS1 voor het seizoen 2024-2025
Dit team speelt in de eerste klasse. Voor meer informatie stuur een berichtje naar toinebrok.tb@gmail.com of bel met onderstaande contactpersoon.
Toine Brok: 06-82137787

 

Handbalvereniging Northa is op zoek naar een handbalvereniging

 

DSG heeft plek voor C jongens!
DSG Handbal (www.dsghandbal.nl) is een sportieve, enthousiaste handbalclub in Amsterdam Nieuw-West met jeugdspelers van 8 tot 18 jaar.

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar jongens in de C leeftijd die het leuk vinden om aan te sluiten in ons C jongens team. Dit team traint twee keer in de week en krijgt training van professionele trainers die het beste uit jou en het team weten te halen. Interesse? Neem dan gerust even contact op via info@dsghandbal.nl

 

NEA zoekt trainer voor het DB1 team
NEA is voor het DB1 team op zoek naar een trainer voor het seizoen 2023/2024. Het team speelt in de breedtesport in poule NW-AM DB-03 V. De trainingen voor het zaalseizoen zijn op maandag- en donderdagavond (vroeg in de avond) in sporthal De Bindelwijk in Ouderkerk aan de Amstel. Maar het team speelt ook in de buitencompetitie, voor deze competitie zijn de trainingsdagen/tijden flexibel.

Een onkosten- of vrijwilligersvergoeding is van toepassing.

Voor meer informatie of interesse mail voorzitter Ruud Conijn op info@neahandbal.nl.

De Blinkert zoekt trainer voor Herensenioren
De Blinkert is voor de Herensenioren op zoek naar een trainer voor het seizoen 2023/2024. In de zaalcompetitie spelen 2 herenteams in de landelijke Hoofdklasse D- en Eerste klasse van regio Noord-West, in de veldcompetitie 1 herenteam in de Eerste klasse. De trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavond in ons eigen Ruud van der Geest Sportcomplex.

De Blinkert is een breedtesportclub. Uiteraard staat de handbalsport voorop, maar gezelligheid en randactiviteiten zijn even belangrijk. Er is een grote groep herensenioren met een trouwe groep trainingsopkomst. Neem gerust ook een kijkje op de website www.svdeblinkert.nl of de social media.

Een onkosten- of vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar.

Voor meer informatie of interesse mail secretaris Milena van den Hoek op info@svdeblinkert.nl.

HV Westsite zoekt een Spelers en Keeper voor dames 4 of 5
Handbalvereniging Westsite uit Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en gedreven spelers voor het Dames 4 en 5. Onze speelsters zijn fanatiek, gezellig en gemotiveerd en variëren in leeftijd van 18 tot  55 jaar. We trainen 1 keer in de week, en voor de iedereen die meer wil is er een  2de keer trainen, we spelen wedstrijden op zondag. Bij Westsite gaan gezelligheid en sportieve tijd samen. We hebben een leuke club  dames  bij elkaar, maar nog net niet genoeg.

Denk je dat je hierbij past? Kom dan gerust een keer meetrainen. Of wil je meer informatie? Mail naar seniorencommissie@westsite.amsterdam. Contactpersoon is Els Verkaik.

Westsite opzoek naar jeugd
Ben jij opzoek naar een leuke club? Dan hoef je niet verder zoeken 😉 Want dat is handbal bij Westsite Amsterdam. Wij zijn een club waar Gezelligheid en sportieve tijd samen komen. Kom een keertje meetrainen op dinsdag of donderdag. In het weekend is een wedstrijd.

Wij hebben plek voor iedereen van alle leeftijden; Jongens en Meiden Van kabouters 2,5 tot A – jeugd. Wil je een keertje meetrainen? Neem contact op met: jeugdcommissie@westsite.amsterdam.

HV Angeren zoekt trainer/coach voor Dames 1:
HV Angeren is een leuke dorpsclub met gezonde ambities en een rijke historie op niveau !  Wij zoeken een trainer/coach voor onze Dames 1 om ze volgende seizoen naar de hoofdklasse te leiden. We hebben een leuke jonge getalenteerde groep waar nog veel rek in zit. Ga de uitdaging aan en neem contact op !

HV ANGEREN
Paul Visser
06-53803468
Paul@viswei.nl

Vacature: Trainer/Coach Dames 1 Handbal (Hoofdklasse A)
SV SDOL is voor het seizoen 2024/25 op zoek naar een gedreven en gekwalificeerde
trainer/coach voor Dames 1, dat momenteel uitkomt in de hoofdklasse A. Ben jij een
enthousiaste professional met een passie voor handbal en ervaring in het coachen van
damesteams? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Functieomschrijving:

Als trainer/coach van Dames 1 ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:
 Leiden van de trainingen op dinsdag en donderdag, eventueel op vrijdag.
 Actieve coaching tijdens wedstrijden.
 Regelmatige deelname aan overleg en activiteiten van de Technische Commissie.
 Afstemming met andere trainers-coaches binnen de vereniging.

Wat vragen wij:
 Minimaal in het bezit van een HT2-diploma.
 Aantoonbare ervaring in het coachen van handbalteams.
 Onderschrijving en uitdraging van de NHV-handbalvisie.
 Vermogen om het team te verbeteren met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 Sociaal vaardig, in staat om effectief te communiceren met spelers van verschillende
persoonlijkheden.

Wat bieden wij:
 Een enthousiast en jong team.
 Een modern sportcomplex met uitgebreide faciliteiten.
 Een ambitieuze vereniging met groeipotentieel.

Taken:
 Opstellen van een jaarprogramma.
 Volgen van het opleidingsplan.
 Actieve deelname aan scholing en training van het technisch kader.

Interesse?
Neem contact op met Cindy Hobert-Bootsveld) voorzitter Technische Commissie Handbal,
via tel. 06-15362426 of stuur een e-mail naar tchandbal@svsdol.nl.
Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek om te zien of we bij elkaar passen!

🔵⚪ SC ELSHOUT HANDBAL SELECTIE ZOEKT NIEUWE TRAINER/COACH ⚪🔵

Vanaf seizoen 2024/2025 zoekt de selectie van SC Elshout Handbal een nieuwe trainer/trainster en coach.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een fanatieke en gedreven selectie van zo’n 30 meiden tussen de 18 en 29 jaar. Onze toppers van Dames 2 zijn afgelopen jaar gepromoveerd naar de 2e klasse en liggen daar ook op kampioenskoers met momenteel een 1e plek! Ook Dames 1 is afgelopen jaar gepromoveerd naar de hoofdklasse en doet goed mee met een middenmoot positie.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar een trainer/coach die 2 keer in de week met deze fanatieke groep meiden aan de slag gaat op de training.

Op dinsdag trainen we met de gehele selectie en op donderdag alleen met Dames 1. Daarnaast ga je in het weekend met Dames 1 op pad om punten te pakken bij de wedstrijden!

Ben jij die fanatieke, enthousiaste en gemotiveerde trainer(trainster)/coach die ook in is voor gezelligheid op zijn tijd? Dan zoeken wij jou!  Neem voor meer informatie contact op via tchandbal@scelshout.nl

 

Word jij de nieuwe hoofdtrainer van RKSV St. George in Spierdijk?

Wij zoeken voor seizoen 2024-2025 een nieuwe hoofdtrainer voor onze brede, leergierige selectie. St. George 1 is de afgelopen seizoenen binnen én buiten naar de 1e klasse gepromoveerd. Zie jij de potentie en heb je zin om met deze groep aan de slag te gaan?

 • Brede selectie met veel nieuwe aanwas vanuit de jeugd
 • Hardwerkende, gemotiveerde meiden die graag willen leren
 • Gezellige OMNI-vereniging met handbal, voetbal en tennis

Leuk om te vermelden: handbal is zó populair aan het worden dat we inmiddels meer leden hebben dan de voetbaltak. Op Instagram geven we je graag een sfeerimpressie: @st.george.ds1.

Meer weten? Bel dan naar voorzitster Kim Sjerps: 06 23 87 13 43.

Wij van Dynamo handbal dames 1 zijn hard opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen (2024-2025). Om ons bericht zo breed mogelijk te kunnen verspreiden zouden wij graag om hulp willen vragen bij u. 

 

 

 

Wie wordt onze nieuwe train(st)er?

 

SC Dynamo Ursem zoekt voor de damesselectie voor komend seizoen (2024-2025) een nieuwe hoofdtrainer! Ben jij opzoek naar een enthousiaste, gemotiveerde groep dames? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Onze dames spelen momenteel in de 2e klasse, zowel in de zaal als op het veld. Op dit moment staan we eerste in de poule en we gaan er voor om volgend seizoen te promoveren naar de 1e klasse. Wij zijn een gevarieerd team waar veel groei en potentie in zit. Fanatisme is bij ons niet te missen en we gaan altijd voor de winst. Daarnaast is de derde helft ook belangrijk voor het teamverband en natuurlijk de gezelligheid.

Wat zoeken wij in een nieuwe train(st)er:
– Is gemotiveerd en communiceert open en duidelijk;
– Heeft plezier in het geven van trainingen en kan zijn/haar enthousiasme overbrengen op het team;
– Kan zowel individueel als in teamverband de dames laten groeien;
– Kan twee keer per week de training verzorgen (voorkeur dinsdag en donderdagavond) en één keer per week tijdens de wedstrijden coachen.

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of wil je kennismaken? Stuur een mailtje naar handbal@scdynamo.nl 

Handbalvereniging Hollandia T uit Tuitjenhorn (Noord-Holland) is voor het komende seizoen (2024-2025) op zoek naar een enthousiaste trainer voor de dames en B jeugd. Onze dames 1 speelt in de Hoofdklasse en het is een selectie met veel jonge speelsters. Dames 2 speelt in de 2e klasse. De B jeugd draait goed mee in de regionale klassen en kunnen op termijn doorstromen naar de damesselectie. Heb je interesse of weet je iemand? Neem dan contact op met David van der Welle via dvdwelle69@gmail.com

Op zoek naar nieuwe Train(st)er voor KSV Handbal (Tweede Divisie A, Landelijk)

Na een samenwerking van 5 jaar zal er afscheid genomen worden van hoofdtrainer Theo Krom. Hierdoor is KSV Handbal uit Heerhugowaard op zoek naar een Hoofdtrain(st)er voor het komende seizoen 24/25

De Dames 1 komt dit seizoen uit in de Landelijke ‘Tweede Divisie A’. Onze vereniging heeft een sterk sociaal functie binnen de gemeenschap en heeft de kracht je snel thuis te laten voelen. Met een groot aantal leden (384) is KSV Handbal een van de toonaangevende clubs van Heerhugowaard. Een club met vele ambities.

Wij zijn op zoek naar iemand met in ieder geval de volgende vaardigheden:

 1. Uitstekende communicatievaardigheden die tactisch inzicht tonen, speelsters kunnen motiveren en een goede teamdynamiek bevorderen. Het vermogen hebben om speelsters individuele vaardigheden verder te laten ontwikkelen en het team strategisch laten samenwerken.
 2. Uitdragen van veilig sportklimaat door respect, integriteit en gelijkheid te benadrukken. Creëren van een omgeving waar speelsters zich fysiek en mentaal veilig voelen. Hanteren van gedragsregels en het actief betrekken van spelers bij het proces voor een positieve en ondersteunende sportomgeving.
 3. Niet alleen bezighoud met het vlaggenschip, maar met de ‘totale vloot. Baken en adviseur voor het ontwikkelen van de jeugd. Kennis delen en inspireren van andere trainers binnen de club om bij te dragen aan de algehele groei en professionalisering van trainers/coaches binnen de club.
 4. In het bezit zijn van niveau 3 KSS, in de toekomst niveau 2 EHF voor Landelijke Tweede Divisie.

Daarnaast bied de vereniging nog veel meer onderdelen. Mocht er interesse zijn in onze vereniging en wilt u nadere informatie over deze vacature vergaren kunt u als belangstellende contact opnemen met richard.vanderwoude@gmail.com

𝗚𝗘𝗭𝗢𝗖𝗛𝗧: 𝗧𝗥𝗔𝗜𝗡𝗘𝗥/𝗖𝗢𝗔𝗖𝗛 𝗛𝗩 𝗘𝗥𝗜𝗫 𝗛𝗘𝗥𝗘𝗡 1

Wij zijn op zoek naar een trainer (en) coach voor de herenselectie bij HV Erix 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝗵𝗲𝘁 𝘀𝗲𝗶𝘇𝗼𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰/𝟮𝟬𝟮𝟱. Het betreft het heren 1 team.

Dit team speelt sinds 2017 in de landelijke Hoofdklasse. Het is een gevarieerd team te noemen waar veel groei en potentie in zit, aangevuld met ervaren krachten. Fanatisme is niet te missen en ze gaan altijd voor de winst. Daarbij is de derde helft ook belangrijk voor de teamspirit en de gezelligheid.

HV Erix is een handbalvereniging die binnen alle leeftijdscategorieën inzet op clubbinding en op maximaal haalbare sportprestaties. En dit alles zonder afbreuk te doen aan sportiviteit en plezier in het handballen. Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.hverix.nl

𝗙𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗲𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶𝗲𝗹
– Heeft trainers- en coachervaring
– Kan goed samenwerken om zo ook het technisch plan uit te dragen binnen de vereniging
– Heeft een duidelijke handbalvisie
– Kan een spelersgroep motiveren
– Heeft aandacht voor het team en het individu
– Kan leiding geven en nemen
– Is handbaltechnisch en -tactisch goed onderlegd
– Kan gevarieerd training geven
– Kan zich vinden in de visie van de vereniging

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of kennismaken? Stuur dan een email naar technischezaken@hverix.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

 

 

Voor komend 2024/ 2025 seizoen zoeken we enkele snelle Dames die ons Dames 1 team bij Vriendschap komen verstrekken.  We willen graag hogerop en met een uitbereiding in de selectie gaat dit goed komen.

 We hebben een jong, leergierig, ambitieus en gezellig Dames team (merendeel van de speelsters speelt nu 1 jaar in de Dames 01 Klasse). 

 Er wordt 2x getraind per week  in Noord Amsterdam in Sporthal Elzenhagen en bij TOB / Vriendschap (Noord Amsterdam). We spelen zowel binnen als buitencompetitie.

 Nu nog breedtesport maar we gaan voor wedstrijdsport!!

 Heb jij interesse of vragen neem dan contact met mij op.

 Met een sportieve groet,

Hoofdtrainer Joost van der Heijden   

 

𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗲𝗿𝘁: 𝗛𝗼𝗼𝗳𝗱𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻(𝘀𝘁)𝗲𝗿 𝗙𝗹𝗲𝘅𝗶𝗯𝗹𝗲𝗣𝗹𝘂𝘀/𝗪𝗶𝗷𝗵𝗲𝟵𝟮 𝗗𝗮𝗺𝗲𝘀 𝟭
Ben jij gepassioneerd over handbal en klaar om een team van gemotiveerde en talentvolle dames naar nieuwe hoogtes te leiden? Wijhe’92, een gemoedelijke dorpsclub waar plezier en prestatie hand in hand gaan, is op zoek naar een enthousiaste hoofdtrain(st)er/coach voor Dames 1 vanaf seizoen 2024-2025!

𝗪𝗶𝗷 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗼𝗽 𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗵𝗼𝗼𝗳𝗱𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻(𝘀𝘁)𝗲𝗿 𝗱𝗶𝗲:
– Gediplomeerd is;
– Ruim aantoonbare kennis en ervaring heeft als hoofdtrain(st)er/coach binnen de handbalsport;
– Onze dames op technisch en tactisch gebied verder kan ontwikkelen;
– Positief, enthousiast en communicatief vaardig is;
– Een goede balans kan vinden tussen plezier en prestatie;
– Beschikbaar is voor het geven van twee trainingen per week op dinsdag- en donderdagavond en het spelen van een landelijke wedstrijd in het weekend.

𝗪𝗮𝘁 𝗯𝗶𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷:
Een gemotiveerde selectie waar hard voor elkaar gewerkt wordt om te gaan voor het hoogst haalbare;
Talentvolle jeugd, een mooie toekomst ligt in het verschiet;
Een saamhorige club met gemotiveerde train(st)ers;
Een passende vergoeding.

Voel jij je geroepen om onze dames naar grotere hoogten te stuwen? Stuur je motivatie naar handbal@wijhe92.nl t.a.v. Lianne Leerkes of Maarten Huis in ’t Veld. Voor meer info, neem contact op!

We zijn op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor DB1 voor komende seizoen!

SV Vriendschap is voor het DB1 team op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2024/2025. Het team bestaat uit jonge talentvolle en gemotiveerde speelsters. Ze spelen in de Topklasse en trainen 2x per week. De trainingen voor het zaalseizoen zijn in sporthal Elzenhagen in Amsterdam-Noord. Het team speelt ook in de buitencompetitie. De buitenvelden liggen aan de Metorenweg 278 in Amsterdam-Noord.

Voor meer informatie of interesse mail naar handbal@svvriendschap.nl

Kom je ons DB1 team versterken in de Topklasse als keeper of speler?

SV Vriendschap is voor het DB1 team op zoek naar een extra keeper en spelers voor het seizoen 2024/2025. Het team bestaat uit jonge talentvolle en gemotiveerde speelsters. Ze spelen in de Topklasse en trainen 2x per week. De trainingen voor het zaalseizoen zijn in sporthal Elzenhagen in Amsterdam-Noord. Het team speelt ook in de buitencompetitie. De buitenvelden liggen aan de Metorenweg 278 in Amsterdam-Noord.

Ben jij geboren in 2008 of 2009 en wil jij ons team versterken? Mail naar handbal@svvriendschap.nl

SV Vriendschap zoekt jeugdspelers

Ben je opzoek naar een leuke vereniging in Amsterdam-Noord? Zoek niet verder en kom bij ons handballen! Wij zijn een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit samen komen. Kom een keertje meetrainen, je bent altijd welkom. Check onze trainingstijden op de website. Of stuur een mailtje voor meer informatie handbal@svvriendschap.nl.

 

Handbal Combinatie de Liemers (HCL) zoekt hoofdtrainer/coach voor de dames selectie
HCL is een gezonde en gezellige vereniging, waarin we met de jeugd in alle leeftijdsklassen uitkomen. We hebben drie dames seniorenteams, twee dames recreantenteams en een recreatief herenteam.

Met ingang van seizoen 2024-2025 zijn wij op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer/coach (m/v) die:

 • Enthousiast en gemotiveerd is;
 • Goed kan communiceren en duidelijk afspraken kan maken;
 • Speelsters individueel en in teamverband beter wil maken;
 • Talentvolle jeugd in kan passen in de huidige selectie
 • Gevarieerde trainingen kan geven;
 • 2 keer in de week de damesselectie wil trainen (op dinsdag- en donderdagavond);
 • De wedstrijden van DS1 (NO 1e klasse) wil begeleiden en coachen (thuiswedstrijden op zaterdagavond);
 • Onze trainers van de jeugdteams waar mogelijk wil ondersteunen en begeleiden om hen ook het beste uit zichzelf en hun team te laten halen.

Leeftijd en ervaring zijn niet belangrijk, een goede spirit en drive wel.

Wij hebben te bieden:

 • Een vereniging met een dorpskarakter, waar ‘samen’ hoog in het vaandel staat;
 • Een gemotiveerde, gezellige selectie;
 • Talentvolle jeugd;
 • Enthousiaste en gemotiveerde trainers;
 • Een thuishal Triominos in Duiven;
 • Een kunstgrashandbalveld in Loo;
 • Een beachhandbalveld in Groessen;
 • Mogelijkheden tot verdere ontwikkeling;
 • Een vergoeding conform de huidige marktwaarde.

Heb je interesse of wil je graag meer weten, neem dan contact op met Erika Robben (technisch team senioren):  06-20426739 of met Jacqueline van Dijk  (voorzitter HCL) 06-21216626.