Lid van NHV? Dan krijg je bondskorting bij Odido

Lid van NHV? Dan krijg je bondskorting bij Odido

Het partnerschap van Odido, NOC*NSF en TeamNL richt zich op meer dan alleen sport. Er wordt ook samengewerkt aan maatschappelijke projecten die sporten en bewegen in Nederland aanmoedigen. Zo draagt Odido bij aan het doel van NOC*NSF om van Nederland het sportiefste land ter wereld te maken. En aan de handbalagenda 2032: in 2032 is iedereen in Nederland in aanraking gekomen met en uitgedaagd door handbal! 

Als 1 van de grootste telecomproviders van Nederland heeft Odido een belangrijke rol: mensen met elkaar verbinden. Ook in de sport is verbinding heel belangrijk. Digitaal bijvoorbeeld, met apps en data. Die geven sporters een goed beeld van hoe ze presteren.

Maar er is meer. Odido heeft een mooi aanbod voor je. Leden van het Nederlands Handbal Verbond maken gebruik van bondskorting. Daarmee krijg je niet alleen een mooie korting op een nieuw abonnement, of als je je huidige abonnement verlengt. Je steunt ook nog eens het handbal in Nederland. Kies je voor Odido, dan doneren zij20 aan onze sport. Bekijk hier je voordeel.