Pilot Beach Handball Competitie (breedtesport) omgeving Amsterdam & Heerhugowaard

Pilot Beach Handball Competitie (breedtesport) omgeving Amsterdam & Heerhugowaard

Vanuit het NHV zijn we aan het kijken naar de mogelijkheden om het huidige Beach Handball aanbod voor de breedtesport laagdrempeliger te maken. Bij de huidige vorm worden de teams in een poule ingedeeld waarbij ze tijdens de diverse toernooien alleen tegen deze teams spelen. Het doel is om het aanbod flexibeler te maken en laagdrempeliger om te starten.

Om te toetsen of onze denkrichting voor het Beach Handball aanbod voor de breedtesport uitvoerbaar is, maar ook bij de wensen van de leden aansluit, organiseren we in juni een tweetal pilots. De pilots moeten ons inzichten geven welke speeltijd, duur van het toernooi, speelschema etc. wenselijk is. De denkrichting nu is om de inschrijving per toernooi mogelijk te maken waarbij je zorgt dat het flexibel blijft voor de teams om deel te nemen. Tevens komen ze minder vaak dezelfde teams tegen tijdens de toernooien.

Pilot zondag 23 juni 2024 – Westsite Amsterdam – Riekhaven

Tijdens de pilot in Amsterdam willen we een speelschema testen waarbij maximaal 4 teams per poule deelnemen. Voor deze pilot geldt dat we 40 minuten per wedstrijd zullen rekenen. We blijven wel spelen volgens de gelden Beach Handball regels. Tijdens de dag zal er aanbod zijn voor de volgende leeftijdscategorieën:

  • Dames senioren: aanvang rond 11:00 uur – nog 3 plekken beschikbaar
  • Dames B-jeugd: aanvang rond 10:00 uur – nog 3 plekken beschikbaar

Pilot zondag 30 juni 2024 – Open Beach Cup Dijk en Waard – De Vork Heerhugowaard

Tijdens deze pilot zullen we mogelijk verschillende speelschema’s, speelduur etc. testen. Dit kan dus per leeftijdscategorie verschillen. In basis geldt dat we per leeftijdscategorie plek hebben voor 6 teams. Mochten er niet voldoende aanmeldingen zijn zal de leeftijdscategorie komen te vervallen.
De leeftijdscategorie tijdens deze pilot zijn:

  • Dames B-jeugd: aanvang rond 10:00 uur – nog 5 plekken beschikbaar.
  • C-jeugd: Vol
  • D-jeugd. Vol

Inschrijven
Inschrijven voor een van de pilots kan door per team onderstaande informatie via beachcompetitie@handbal.nl aan ons door te geven;

  • Teamnaam:
  • Contactpersoon:
  • Mailadres:
  • Telefoonnummer:

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk woensdag 12 juni.