NHV en Haardhout.com verlengen samenwerking met TeamNL Handbaldames

NHV en Haardhout.com verlengen samenwerking met TeamNL Handbaldames

De sponsorovereenkomst tussen het Nederlands Handbal Verbond en Haardhout.com is wederom verlengd. Haardhout.com is sinds mei 2015 als officiële partner verbonden aan de TeamNL Handbaldames.

Algemeen Directeur van het NHV, Jaap Waals, is verheugd over de verlengde samenwerking: “Uiteraard ben ik erg blij met de verlenging van Haardhout.com voor de TeamNL Handbaldames. Haardhout.com is een partner van het eerste uur en draagt de Nederlandse handbalsport een warm hart toe. Dankzij de samenwerking kan de ploeg zich optimaal voorbereiden op de komende sportzomer.” 

Directeur van Haardhout.com, Gert Sikkema, over de samenwerking: “Wij zijn trots op onze samenwerking met het Nederlands Handbal Verbond en in het bijzonder de TeamNL Handbaldames. Wij merken dat onze naamsbekendheid blijft groeien dankzij de samenwerking. Al met al was het een logische keuze om onze samenwerking te verlengen.”

De ploeg van bondscoach Per Johansson maakt zich op voor de Olympische Spelen in Parijs deze zomer. Het is voor de derde keer dat de ploeg zich heeft geplaatst voor dit mondiale toernooi. 

Op de foto onderschrijven Gert Sikkema en Tonnie van Rijn namens het NHV de hernieuwde samenwerking toepasselijk in een oranje ambiance.