Een beetje opvoeder (e-learning)

Voor wie is deze scholing?
In de online scholing ‘Een beetje opvoeder’ leer je belangrijke didactische en pedagogische vaardigheden om het beste uit kinderen te halen. Hierdoor is deze scholing nuttig voor elke ouder, begeleider, coach of trainer van jeugdsporters (van 7 t/m ong. 16 jaar).
De basistips en theorie binnen de scholing zijn op elke sport van toepassing. Doordat de scholing is ontwikkeld voor coaches en trainers in elke sport, is het echter mogelijk dat je tegen termen aanloopt die niet (precies) passen binnen onze sport. 

Programma
De online scholing bestaat uit 3 blokken met verschillende onderwerpen:
– De basis van training/coaching: verschillende onderdelen waarin de theorieën worden uitgelicht waarop de scholing op is gebaseerd. Tevens wordt in dit blok de basisinformatie wordt uitgelegd.
– De vier inzichten: verdieping op de inzichten door middel van opdrachten en leuke filmpjes.
– Sporten en emoties: veel hulpvolle tips over het omgaan met emoties, omgang met (andere) ouders en (seksueel) grensoverschrijdend gedrag.

Naast bovenstaande onderwerpen vind je in de online omgeving uitleg over de scholing, de mogelijkheid om een zelfscan te doen en een eindmeting te maken. Ondanks dat er niets in deze scholing verplicht is, wordt er wel een route geadviseerd die kan worden afgelegd.

Na de bijscholing
– Beleven kinderen nog meer plezier aan jouw begeleiding, coaching of training
– Gaat het begeleiden, coachen en/of trainen makkelijker, beter én met meer plezier
– Haal je het allerbeste uit de kinderen die je begeleidt
– Weet je soepel om te gaan met lastige en/of stressvolle situaties. 

Aanmelden?
Om alle trainers, ouders en/of leden binnen een vereniging deze kans aan te bieden betaalt het NHV de E-learning tot 1 november 2019 voor de verenigingen! Je kunt alle leden van de vereniging uitnodigen voor deze E-learning. Wil je de E-learning individueel volgen, dan vragen we een investering van € 5,- 

AANMELDEN INDIVIDUEEL

MEER INFORMATIE

AANMELDEN VERENIGING

Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier