Praktijkbegeleiding

De praktijkbegeleider zorgt ervoor dat jij voor, tijdens en na het geven van de training en/of het coachen van een wedstrijd wordt van feedback. 
Hij of zij probeert bij elke training/wedstrijd aanwezig te zijn, zodat je veel kunt leren en een betere trainer en/of coach kunt worden.
Helaas is het niet altijd mogelijk om bij elke training/wedstrijd feedback te ontvangen. Communicatie met de praktijkbegeleider is dus erg belangrijk. 
Het aantal uur dat een praktijkbegeleider kwijt is om je te begeleiden is altijd in overleg met elkaar, waarbij vaak wordt gekeken naar het aantal trainingen en/of wedstrijden tijdens de duur van de betreffende opleiding.

Vanaf het seizoen 2021/2022 organiseert het NHV in samenwerking met andere bonden een opleiding tot praktijkbegeleider.
Meer informatie over deze opleiding en het aanmelden hiervoor kan via deze link.

Wie mag jouw praktijkbegeleider zijn?

  • Probeer altijd een praktijkbegeleider te vinden met een diploma van minimaal 1 niveau hoger.
  • Heb je iemand gevonden die beschikt over een Handbaltrainer 4 of Handbaltrainer B diploma? Dit is voldoende om jou te begeleiden.
  • Heb je iemand gevonden met een trainersdiploma en een extra aantekening praktijkbegeleider? Ook dit is voldoende om je te begeleiden.
  • Het kan ook zijn dan je iemand hebt gevonden met een CIOS, S & B of ALO achtergrond. Laat in dit geval de persoon contact opnemen via onderstaande contactgegevens

Vragen of onduidelijkheden?  ✉ opleidingen@handbal.nl of ☎ 06-30599092

INFORMATIE
AANMELDEN PRAKTIJKBEGELEI DER 

 

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Oranjedames!

Klik hier om ons te volgen