Spelleider

 

Wat is er veranderd?
Het opleiden van spelleiders gaat vanaf nu op een andere, gave manier! In deze nieuwe structuur worden de taken van de spelleider onderdeel van de taken van de coaches.
Zij zorgen er samen voor dat ze het spel op een passende manier begeleiden, waarbij plezier voorop staat. Er is dus geen aparte spelleider meer aanwezig. 
De taken van de spelleider worden nu behandeld in de module H/F jeugd binnen de nieuwe opleidingsstructuur van de trainers.

Module H/F jeugd
Wil je ervoor zorgen dat kinderen een lach op hun gezicht hebben tijdens het spelen en het handbal spel gaaf vinden? 

Bij de H-jeugd (5-6 jaar) speel je vooral veel kleine spelen die een eerste kennismaking zijn met de vaardigheden die je later bij het handbalspel nodig hebt.
Spelenderwijs komt het spel steeds meer richting handbal. Kinderen doen vooral veel ervaring op in de verschillende beweeggebieden.

Bij de F-jeugd (7-8 jaar) speel je tijdens een toernooi op een klein veld, met een klein doel en een zachte bal, maat 0. Op een toernooi speel je altijd een paar wedstrijden en mag je laten zien wat je nog meer kunt op het spellencircuit. De spellen en oefeningen maken het toernooi extra leuk en zorgen ervoor dat je een goede handballer wordt. Het belangrijkste is natuurlijk dat je lekker kunt spelen met kinderen van jouw leeftijd.

Vragen of onduidelijkheden?  ✉ opleidingen@handbal.nl  of ☎ 026-7071432Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier