GOALCHA introductie in Sittard!

GOALCHA introductie in Sittard!

Op 7 januari introduceren we GOALCHA in Sittard vooraf aan de interland van de oranje heren!
De Clinic zal plaatsvinden in de Topsporthal Fitland XL van 10.00 tot 11.30 uur. Deelnemers krijgen een gratis kaartje voor de WK heren kwalificatie wedstrijd Nederland – Turkije. Ben je trainer, jeugdbegeleider, gymdocent, combinatiefunctionaris etc. meld je dan hier aan en maak kennis met GOALCHA!

Wat is GOALCHA?
GOALCHA is een nieuwe manier van spelen met een bal! 
Kinderen beleven samen plezier, kunnen op hun eigen niveau meedoen en krijgen de mogelijkheid zich op verschillende vlakken te ontwikkelen. Iedereen kan meedoen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, motorische en technische vaardigheden.
Bij GOALCHA draait het allemaal om de GOALCHA-bal. Een zachte bal met vele voordelen; geen angst voor de bal, makkelijk te vangen, makkelijk vast te pakken en het bevordert samenspel want stuiteren kan niet! Door verschillende GOALCHA-activities werken kinderen aan hun zelfvertrouwen en hebben vooral veel plezier.

Bekijk onderstaande YouTube kanaal om een eerste indruk te krijgen:
https://www.youtube.com/channel/UC7xOc9D2pLZDm9eYrGfXwbA