Vul de enquête over het belang blessurepreventie in!

Vul de enquête over het belang blessurepreventie in!

Beste handbalspeler of -trainer,
Handbal is een populaire sport van Nederland en wordt door vele leden van het Nederlands Handbal Verbond (NHV) met veel plezier beoefend. Helaas wordt dit spelplezier soms verstoord door een blessure. Veel van deze blessures zijn te voorkomen door aandacht te geven aan blessurepreventie. Blessurepreventie kan worden bereikt door het gebruiken van preventieve middelen (brace, tape), het doen van een goede warming-up of het uitvoeren van spierversterkende en coördinatie oefeningen.
Daarom wil het NHV, in samenwerking met VeiligheidNL, AMC/VUmc IOC Research Center en Avans+, in de komende jaren aandacht geven aan fitheid en blessurepreventie bij Handbalspelers. Om deze doelstelling optimaal te realiseren is het NHV benieuwd naar de mening van handbalspelers of -trainers.

Daarom vragen wij u een korte enquête (circa 5 min.) te beantwoorden over het belang van blessurepreventie en de rol die het NHV daarin zou kunnen spelen. De gegevens voortvloeiend uit deze enquête worden vertrouwelijk behandeld en dus anoniem verwerkt.

Om toegang te krijgen tot deze enquête kunt u op de volgende link klikken:
http://fifpro.limequery.com/837847?lang=nl

Dank alvast voor uw tijd!
Ook namens VeiligheidNL, AMC/VUmc IOC Research Center en Avans+,
Het Nederlands Handbal Verbond (NHV)