Waar zijn de wedstrijden van de Oranjedames tegen Hongarije te zien?

Waar zijn de wedstrijden van de Oranjedames tegen Hongarije te zien?

Het Nederlands Damesteam vervolgt de EK-kwalificatiereeks deze week met een tweeluik tegen Hongarije. Bondscoach Helle Thomsen verwacht een strijd. “Het zullen een moeilijke wedstrijden worden. De Hongaarse ploeg speelde goed tijdens het WK. Ze hebben een team vol met goede speelsters die op hoog niveau spelen bij hun clubs”, legt Thomsen uit.

Hongarije-Nederland
Op donderdag 22 maart staat eerst de uitwedstrijd tegen Hongarije op het programma. De wedstrijd is om 18:00 uur live te zien op Ziggo Sport (kanaal 14) en Ziggo Sport Select. Heb je geen abonnement bij Ziggo? Geen zorgen, je kunt de wedstrijd ook los kopen: https://go.ziggosporttotaal.nl/payment/purchase/1/21990.

Nederland-Hongarije
Op zondag 25 maart komen de Oranjedames voor het eerst in actie op Nederlandse bodem sinds het succesvolle WK. Om 16:00 uur klinkt het beginsignaal in een tot de nok toe gevuld het Indoor Sportcentrum Eindhoven. Een recordaantal van 6000 toeschouwers zullen Oranjedames aanmoedigen tegen de Hongaren. De NOS zal deze wedstrijd live uitzenden op NPO1 en op hun website en app.