VOC en Quintus plaatsen zich voor bekerfinale

VOC en Quintus plaatsen zich voor bekerfinale

De finalisten voor de bekerfinale bij de dames zijn bekend! Succes Schoonmaak/VOC en Virto/Quintus wonnen beide overtuigend in de halve finales. Op 10 mei nemen ze het om 13:30 uur tegen elkaar op in het Topsportcentrum Almere.

Succes Schoonmaak/VOC won de uitwedstrijd tegen Morrenhof Jansen/Dalfsen met ruime cijfers. Na zestig minuten stond er een stand van 24-35 op het scoreboard. Carbooter Group/Venlo moest thuis een nederlaag incasseren tegen Virto/Quintus (26-35).

Heren
Bij de heren wordt het bekertoernooi volgende week dinsdag vervolgd. Op 17 april strijden FIQAS/Aalsmeer en AJ Sports/Hellas om 20:00 uur voor een finaleplaats. OCI-LOINS en Herpertz Bevo nemen het om 20:30 uur tegen elkaar op.

Op 10 mei spelen de heren de bekerfinale om 16:00 uur. De kaartverkoop voor de bekerfinales start op vrijdag 13 april via https://www.handbal.nl/oranje/kaarten-bestellen/. Een ticket geeft toegang voor zowel de bekerfinale van de dames als heren.