De ultieme Formule 1-ervaring aanwezig bij HandbalNL fandag

De ultieme Formule 1-ervaring aanwezig bij HandbalNL fandag

Zondag 3 juni is de eerste HandbalNL fandag! Op deze dag zijn heel veel verschillende leuke activiteiten gepland zoals een persconferentie met de Oranjeheren en Oranjedames, handbalclinics, handtekeningensessies, een stormbaan en nog veel meer. Ook komt de Ziggo eBattle F1 truck naar Almere!

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om als Max Verstappen over het asfalt te scheuren? Dat kan dus in de Ziggo eBattle F1 truck. Hij is uitgerust met tien Playseats – racestoelen die overal en op ieder moment inzetbaar zijn – zodat iedereen kan proberen de snelste rondetijd op het officiële racecircuit van de GP van Canada neer zetten. De snelste coureur van de dag gaat naar huis met een speciale Ziggo eBattle F1 bokaal en maakt kans op een finaleplek live op Ziggo Sport. Denk je dat jouw tijd snel genoeg is? Ga dan langs de Ziggo eBattle F1 truck!

Alle informatie omtrent de populaire competitie van Ziggo vind je op de website van de Ziggo eBattle F1.

De fandag duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. De activiteiten die deze dag plaatsvinden zijn gericht op jeugd van 4 t/m 15 jaar. Ouders/begeleiders zijn welkom, maar er is voor hen beperkte ruimte. De kinderen staan centraal. Een fandagkaartje kost online €10,- voor kinderen van 4 t/m 15 jaar en voor ouders. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis, maar moeten wel ingeschreven worden. Koop je kaarten nu via deze pagina. De kaarten zijn online te koop tot zaterdag 23.59 uur. Op zondag 3 juni is de kassa open van 12.00-14.00 uur. Een kaart bij de kassa kost €12,50,-.