Shirtje van Nycke Groot winnen? Vul de enquête in!

Shirtje van Nycke Groot winnen? Vul de enquête in!

Wil jij ook nóg leukere berichten op onze social media kanalen? Wij ook! Daarom doen wij van HandbalNL (Nederlands Handbal Verbond) een social media onderzoek onder alle volgers, fans en andere doelgroepen. Wij zouden graag door deze enquête van je horen welke onderwerpen jij leuk zou vinden om te zien in je tijdlijn en in welke vorm. Jouw antwoorden helpen mee om de social media kanalen van bijvoorbeeld de Oranjedames, de Oranjeheren en HandbalNL nog leuker te maken!

Vul de enquête in en WIN het officiële WK-wedstrijdshirt van Nycke Groot + handtekening. De enquête duurt ongeveer 5 minuten en je reacties zijn volledig anoniem*. Als je vragen hebt over de enquête, kun je een e-mail sturen naar: j.van.den.berg@handbal.nl

Enquête: https://goo.gl/gcwjjm

*Je e-mailadres dat je op de laatste pagina kan invullen wordt uitsluitend voor de winactie gebruikt.