Help mee het aanbod van handbalkantines gezonder te maken!

Help mee het aanbod van handbalkantines gezonder te maken!

Een patatje, of toch een tosti, broodje gezond of banaan?  Wat snack jij na het handballen? Wil jij ook graag dat de kantine van jouw handbalvereniging of sporthal lekkere, gezondere alternatieven op het menu zet?

Team:Fit gaat dit jaar on tour om de kantines van sporthallen te helpen met het lekkerder en gezonder maken van het aanbod. Team:Fit is een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht, gesubsidieerd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ze zetten zich in voor een gezonder aanbod in sportkantines. Als team doen ze dit samen met gemotiveerde ouders, sportclubs, vrijwilligers, accommodaties, experts en partners.

Wil je ook een gevarieerdere keuze van het aanbod in jouw sporthal of kantine? Meld jouw kantine gratis aan via https://teamfit.nl/ontour. Op de website www.teamfit.nl staan ook allerlei handige tips.