Minder parkeergelegenheid 28 september in Eindhoven

Minder parkeergelegenheid 28 september in Eindhoven

Op 27 en 28 september speelt het Nederlands Damesteam twee oefenwedstrijden tegen Japan. Deze wedstrijden worden gespeeld in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven. Op 28 september vinden er op de locatie meerdere evenementen plaats. Let daarom op!

Route en parkeren tijdens de sportevenementen
Met de fiets, openbaar vervoer of met de auto. Het Indoor Sportcentrum is op meerdere manieren en routes bereikbaar. Tijdens dit weekend met deze topsportevenementen, verwachten we veel bezoekers in het park. Daarom geven we het advies om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Wanneer je met de auto komt, zijn er verkeersregelaars en verkeersborden ter plekke om je naar de juiste parkeerplaats te begeleiden. Natuurlijk doen we er veel aan om de doorstroming in het park goed te laten verlopen maar houdt voor de zekerheid rekening met extra reistijd.

Check hier alle info over hoe het Indoor Sportcentrum te bereiken.