Kaartverkoop uitzwaaiwedstrijd Oranjedames van start gegaan!

Kaartverkoop uitzwaaiwedstrijd Oranjedames van start gegaan!

Kom jij de Oranjedames succes wensen voor ze naar het EK gaan? Pak je kans op 21 november! Dan spelen de Oranjedames een uitzwaaiwedstrijd tegen Angola om 19:30 uur in het Indoor Sportcentrum Eindhoven. Koop nu je kaartjes via: https://www.handbal.nl/oranje/kaarten-bestellen/.

Het is de laatste krachtmeting in eigen land voordat het Europees Kampioenschap in Frankrijk begint op 1 december. Er is in de hal plaats voor veel toeschouwers, dus het belooft een sfeervolle uitzwaaiwedstrijd te worden!

In de voorverkoop kosten de kaarten 15 euro voor volwassen en 8 euro voor kinderen (t/m 15 jaar). Aan de kassa gelden de volgende tarieven: 17,50 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen.