Ben jij klaar voor een toernooi over de grens? Internationaal handbal voor ieder team

Ben jij klaar voor een toernooi over de grens? Internationaal handbal voor ieder team

Volle sporthallen, juichende spelers, enthousiaste supporters en spannende wedstrijden tegen buitenlandse teams. Daar droomt toch iedere speler van? Laat deze dromen uitkomen tijdens een internationaal handbaltoernooi van onze partner Euro-Sporting. Is jouw team klaar voor zo’n sportief avontuur?

Internationale toernooien in diverse landen!
Ieder toernooi is een sportief avontuur vol beleving. Tijdens een handbaltoernooi draait het om de prestaties in de sporthal. Maar de toernooien van Euro-Sportring zijn meer dan dat. Bij een Euro-Sportring toernooi ga je samen op stap om met elkaar een spannend, sportief avontuur te beleven. Naast de spannende competitie biedt ieder toernooi leuke ceremonies en activiteiten in moderne sporthallen.

Voor ieder budget, voor elk niveau
Handbal is voor iedereen, dus elke club is welkom bij de Euro-Sportring toernooien. Bovendien bieden vrijwel alle toernooien een meerdaags verblijfsarrangement inclusief maaltijden voor minder dan €100 per persoon.

Sinds 1960 specialist
Euro-Sportring organiseert al sinds 1960 internationale toernooien. Ieder jaar weer voor duizenden teams. Zij kennen dus de spelregels en hebben een unieke ervaring opgebouwd. Daarom is jouw team bij hun in goede handen en ben je zeker van een strak georganiseerd toernooi. Vraag direct de gratis brochure 2019 aan.

Contact Euro-Sportring:
Jonne Graauw
Telefoon: 035-5489842
j.graauw@euro-sportring.org