Waar is Letland – Nederland te zien?

Waar is Letland – Nederland te zien?

Na de 35-25 winst op Estland staat op zondag 28 oktober Letland op het programma. Het EK kwalificatieduel tussen Nederland Letland  zal live te zien zijn op Ziggo Sport Extra 1 of 2. De wedstrijd die wordt gespeeld in het Letse Valmiera begint om 14.10 Nederlandse tijd. 

Het Nederlands Herenteam is bij de kwalificatie voor het EK 2020 ingedeeld in een groep met Slovenië, Letland en Estland. De nummer één en twee uit de groep plaatst zich voor het Europees Kampioenschap dat van 10 tot en met 26 januari 2020 wordt gehouden in Zweden, Oostenrijk en Noorwegen. De vier beste nummers drie uit de acht kwalificatiegroepen kwalificeren zich eveneens voor het EK.

Oranje startte de EK kwalificatiereeks uitstekend door met 35-25 te winnen van Estland. De mannen speelde eind vorig jaar nog tijdens een oefentoernooi tegen zowel Letland als Estland. In het Letse Rīga werd op 27 december met 29-24 gewonnen van Letland. Twee dagen later was het Nederlands Herenteam met 37-21 te sterk voor Estland.

Voor Oranjefans die geen Ziggo hebben is de wedstrijd tussen Oranje en Letland hier te koop: https://go.ziggosporttotaal.nl/payment/purchase/1/26110