Feedback nieuwe website

Feedback nieuwe website

Achter de schermen is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website. Er is veel veranderd ten opzichte van de oude site. Naast het uiterlijk, ziet de structuur van het menu er anders uit. Als speler, bestuurder, wedstrijdsecretaris, trainer/coach, scheidsrechter, nieuw lid en fan kun je alles vinden wat je wilt weten.

We ondervinden op dit moment nog wat problemen met Microsoft Internet Explorer versie 11. We adviseren daarom om de website te gebruiken via Google Chrome. Je kunt Google Chrome downloaden via deze link: https://www.google.com/intl/nl_ALL/chrome/

Kun je toch iets niet vinden, werkt er iets niet goed of heb je andere tips? Vul dan het formulier in. Wij ontvangen graag feedback!

Feedbackformulier

  • Wil je van ons een reactie ontvangen op de feedback die je hebt gegeven? Vul dan hier je e-mailadres in. Dit is natuurlijk niet verplicht.