Oploopactie Oranjeheren 11 april

Oploopactie Oranjeheren 11 april

Op 11 april om 19.30 spelen onze Oranjeheren de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië in het Topsportcentrum in Almere. Voor deze wedstrijd zijn wij opzoek naar enthousiaste kinderen die met de Oranjeheren willen oplopen! Heb jij altijd al met jouw idolen willen oplopen? Dan is dit je kans!

Hoe doe je mee?
Maak een leuke foto of video waarin jouw team de Oranjeheren aanmoedigt op weg naar het EK 2020. Bedenk een leuke yell, maak een mooi spandoek of verzin zelf iets origineels. Post jouw foto of video onder onze Facebookpost (Het Nederlands handbalteam heren) óf stuur je inzending in naar redactie@handbal.nl. De teams die dit op de leukste of origineelste manier doen winnen één van de zes prijzen.

Waar maak je kans op?
– Oplopen met de Oranjeheren 
– Oplopen met Slovenië
– Vlaggen dragen en dweilen tijdens de wedstrijd

Op 11 april spelen onze Oranjeheren de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië. Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten beschikbaar.

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan jouw inzending in en wie weet loopt jouw team binnenkort op met het Nederlands team!

De winnaars worden op maandag 25 maart bekendgemaakt via Social Media en de winnaars krijgen hiervan tevens een bericht.