Nederland-Slovenië live op Ziggo

Nederland-Slovenië live op Ziggo

De EK kwalificatieduels tussen Nederland en Slovenië zullen live te zien zijn op Ziggo Sport kanaal 14. Donderdag om 19.30 uur klinkt het beginsignaal in het Topsportcentrum in Almere. Zondag 14 april start de wedstrijd om 17:00 in Slovenië. 

Het Nederlands Herenteam is bij de kwalificatie voor het EK 2020 ingedeeld in een groep met Slovenië, Letland en Estland. De nummer één en twee uit de groep plaatst zich voor het Europees Kampioenschap dat van 10 tot en met 26 januari 2020 wordt gehouden in Zweden, Oostenrijk en Noorwegen. De vier beste nummers drie uit de acht kwalificatiegroepen kwalificeren zich eveneens voor het EK.

Oranje is de EK-kwalificatie gestart in oktober met winst op Estland en een verloren wedstrijd tegen Letland. De tegenstander van de komende twee wedstrijden is Slovenië. Zij zijn de grote favoriet voor de groepswinst. De thuiswedstrijd wordt gespeeld op donderdag 11 april om 19.30 uur in het Topsportcentrum in Almere. Op zondag 14 april speelt de formatie van bondscoach Erlingur Richardsson om 17.00 uur een uitwedstrijd tegen Slovenië in Celje.

Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er nog kaarten te koop aan de kassa.

Voor Oranjefans die geen Ziggo hebben, is de wedstrijd hier te koop!