Spelers van het jaar bekend

Spelers van het jaar bekend

In de rust van de Bekerfinales zijn de seizoensprijzen uitgereikt voor Speler, Keeper en Talent van het Jaar. Deze prijzen zijn toegekend op basis van stemmen van de coaches van de Nederlandse BENE-League en Eredivisieclubs. De prijzen voor Talent van het Jaar zijn bepaald door de bondscoaches Erlingur Richardsson en Emmanuel Mayonnade.

Bij de heren is Tim Bottinga (Green Park Aalsmeer) in de prijzen gevallen als Speler van het Jaar. Gerrie Eijlers (KRAS/Volendam) mag zich dit jaar de beste keeper van Nederland noemen en bondscoach Erlingur Richardsson koos Alec Smit (HSG Nordhorn-Lingen ) als Talent van het Jaar.

Bij de dames mag Cynthia Devilee-Grift (HV Quintus) zich Speelster van het Jaar noemen. Amber Zomerdijk (Juro/Unirek VZV) ging er met de titel Keepster van het Jaar vandoor. De prijs voor Talent van het Jaar ging naar Bo van Wetering (Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam).