Win een fanarrangement naar Nederland-Rusland!

Win een fanarrangement naar Nederland-Rusland!

Handbalclubs opgelet!

De Nederlandse Loterij en het NHV hebben de samenwerking verlengd tot en met 2020. Daarom komt de Nederlandse Loterij met een mooie actie voor jullie vereniging! Onze topkeepster Tess Wester heeft jullie hulp nodig tijdens de wedstrijd tegen regerend Olympisch kampioen Rusland. Zijn jullie de grootste, beste en fanatiekste Oranje supporters van Nederland? Laat dit dan zien in een video en maak kans op een volledig verzorgd fanarrangement voor 50 personen met het Oranje Peloton tijdens Nederland-Rusland op zaterdag 1 juni. Mis deze kans niet en doe mee met de actie! 

Stuur jullie juichvideo voor 28 mei naar sport@nederlandseloterij.nl en wie weet zijn jullie er 1 juni bij in Almere!  

Let op je moet wel 18 jaar en ouder zijn om mee te mogen doen. Klik hier voor de volledige actievoorwaarden.