Verenigingen in West-Friesland slaan handen in een

Verenigingen in West-Friesland slaan handen in een

In West Friesland hebben verenigingen de handen ineen geslagen om wat te doen aan het geringe aantal handballende jongens in de regio. Tijdens een bijeenkomst op 27 mei is samen met het NHV een begin gemaakt aan de samenwerking, die al direct concrete ideeën en energie opleverde.

Een start wordt gemaakt met een eigen initiatief om een toernooi te organiseren voor jongens van 9 t/m 15 jaar. Verenigingen pakken gezamenlijk de werving op om zoveel mogelijk jongens (niet-handballers) te krijgen naar Wervershoof, waar het toernooi plaatsvindt. Ook Team sportservice is betrokken en zal de promotie bij scholen op zich nemen. Het toernooi wordt georganiseerd op zaterdag 6 juli in Wervershoof. Wil jij meedoen aan het toernooi? Meld je dan nu aan via westfriesland@handbalhelden.nl.  

Dit is een mooi voorbeeld van verenigingen die samen aan de slag gaan om de handbalsport bij een specifieke doelgroep te promoten.

Naast dit initiatief worden de Handball Battles voor volgend seizoen gepland waar jongens opnieuw de strijd aan kunnen gaan voor punten op het online scorebord op www.handbalhelden.nl. Kijk voor alle informatie over de battles en om je op te geven op www.handbalhelden.nl

Klik op de flyer voor een grote versie