HV Duiven bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd!

HV Duiven bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd!

Dit jaar bestaat Handbal Vereniging Duiven 40 jaar en dat willen wij graag samen met jullie vieren! Hiervoor hebben wij een feestelijke dag georganiseerd op zaterdag 17 augustus. Op deze dag worden er speciaal voor onze jeugdleden clinics georganiseerd door niemand minder dan Peter Portengen! Hij wordt ondersteund door oud-internationals Leon van Schie, Esther Schop & Marieke van der Wal.

Na afloop van de handbalclinics hebben wij twee topteams uit de BENE-league die speciaal naar onze sporthal komen om hier een jubileumswedstrijd te komen spelen, namelijk The Dome/Houten HS1 – OCI Lions HS1

Beide ploegen spelen op het allerhoogste mannen niveau handbal binnen Nederland. Zij gaan 2 x 30 minuten tophandbal laten zien onder leiding van Carla van Dijk en Yvonne Wijtenburg.

En als dit allemaal nog niet genoeg is hebben wij ook nog een internationale topwedstrijd georganiseerd op donderdag 22 augustus.

Borussia Dortmund DS1 – Otto Work Force/VOC DS1
​Het Nederlands getinte Dortmund, uitkomend in de eerste Bundesliga gaat het opnemen tegen regerend kampioen VOC uit Amsterdam. Een mooie pot handbal tussen twee topploegen onder leiding van Ferry van Beek en Niels Egberts

Tickets voor deze wedstrijd vind je op www.hvduiven40jaar.nlKaarten zijn te koop vanaf 17 juli. Speciale actie in voorverkoop: koop je kaarten van 17 juli t/m 22 juli met extra korting! Hopelijk zien wij jullie allemaal op zaterdag 17 augustus en donderdag 22 augustus. Samen gaan we er een onvergetelijke dag van maken!