Ultimate Strong Men Handball Battle

Ultimate Strong Men Handball Battle

Op zondag 25 augustus vond de finale Battle van het Handbalhelden seizoen plaats. 35 jongens in twee leeftijdscategorieën (2004/2005 en 2006/2007) namen deel aan de Ultimate Strong Men Handball Battle in Houten. Er werd fanatiek gestreden om de snelste tijden en de meeste punten. Op verschillende onderdelen namen de Handbalhelden het tegen elkaar op, zowel buiten als binnen. Er werden vliegertjes gedaan op het Beach Handball veld, de stormbaan werd zo snel mogelijk afgelegd en er werd zo hard mogelijk op doel geschoten bij de snelheidsmeter. Ook de fit lights zorgden voor uitdaging bij de jongens, zo snel mogelijk door de poortjes dribbelen en kijken bij welke kleur gescoord moest worden.

Alle scores en snelheden werden bij elkaar opgeteld, wat per leeftijdscategorie drie prijswinnaars opleverde. De nummers één in iedere leeftijdscategorie kregen de hoofdprijs; een dag meelopen met de Oranjeheren in aanloop naar een interland! Ook de nummers 2 en 3 in beide leeftijdscategorieën kregen een mooie prijs. Een tegoed om te besteden in de Handbalshop (2e plaats) en een waardebon voor de PlayStation store (3e plaats). Alle prijzen werden uitgereikt door Rick Louw, Bondscoach van de Oranje Heren U18-19. De Handbalhelden sloten de dag af bij de wedstrijd om de SuperCup tussen Aalsmeer en Volendam.

Op 31 augustus gaat het nieuwe Handbalhelden seizoen van start met Strong Men Handball Battles door het hele land. Wil jij een keer meedoen aan een Battle? Bekijk de Battle kalender op www.handbalhelden.nl en geef je op!