Walking Handball bij HV Hellas

Walking Handball bij HV Hellas

Op woensdagochtend 13 november geeft HV Hellas een ieder de mogelijkheid om kennis te maken met OldStars walking handball. Bij HV Hellas is het Walking Handball de afgelopen maanden een succes geworden. Inmiddels heeft het initiatief ook de landelijke media gehaald.

Centraal in de aanpak van HV Hellas staat de beweegstrategie van het Ouderenfonds. Dit is in samenwerking met het ASM ontwikkeld. Tijdens deze ochtend is er de mogelijkheid om als begeleider/ trainer/ initiatiefnemer en/ of verenigingsbestuurder informatie te krijgen om het programma OldStars Sport op te starten en wordt er de mogelijkheid gegeven om inzicht te krijgen in de aanpak die door OldStars trainer Leon van Schie wordt ingezet.  Op deze ochtend wordt er getraind door de Walking Handball groep van HV Hellas.

De ochtend is niet alleen bedoeld voor initiatiefnemers die met Walking Handball aan de slag willen, maar ook voor andere trainers/ begeleiders die aan de slag zijn om ouderen in beweging te krijgen via het programma OldStars Sport en meer kennis willen opdoen als trainer/ begeleider in dit vakgebied.  

Hierbij de informatie voor deze ochtend:

Locatie:              HV Hellas, Laan van Poot 353-A, 2566 DA Den Haag

Tijdstip:             10:00-12:30 uur(vanaf 09:30 uur koffie);

Voor overige vragen kun je contact opnemen met ondergetekende. Graag opgeven via info@oldstars.nl en/ of j.annema@ouderenfonds.nl