Selectie Rolstoelhandbalteam landentoernooi Zagreb

Selectie Rolstoelhandbalteam landentoernooi Zagreb

De volgende spelers heeft Bondscoach Jarin Plasmeyer samen met zijn Assistent Bondscoach Yvon Paardekooper geselecteerd voor het Landentoernooi in Zagreb:

Joyce Haaster
William van den Ende
Vera Enthoven
Bjorn de Groot
Raf Verheij
Rob van de Kuil
Bas Jonker
Martijn  Dokkum
Marcel Jansen
Mieke van Chastelet
Roy van der Helm
Maurice Poot
Cor ‘s Gravemade

Het team reist donderdag 12 december af naar Kroatië, om daar aan het zeslandentoernooi deel te nemen. De andere landen zijn Spanje en Roemenië als nieuwkomers en de Portugezen, Hongaren en Kroaten zelf. Het Rolstoelhandbal groeit ook in Europa en door het puntensysteem ziet bondscoach Jarin Plasmeyer het toernooi vol mooie verwachtingen tegemoet. De spelers worden geclassificeerd op donderdag en vrijdag en spelen zaterdag 14 en zondag 15 december de wedstrijden.