Download nu de HandbalNL.tv App!

Download nu de HandbalNL.tv App!

De HandbalNL.tv App is nu te downloaden voor iOS en Android. Deze App brengt alle handbal videocontent op één plek bij elkaar. Wedstrijden worden live gestreamd en fans kunnen on demand wedstrijden en video’s terugkijken via de App. Ook wordt er tijdens het WK (30 november tot en met 15 december) unieke content van de Oranjedames in de App geplaatst.

Op 24 augustus is het nieuwe platform HandbalNL.tv gelanceerd. Het Nederlands Handbal Verbond is een van de eerste sportbonden in Nederland die een platform in deze vorm lanceert, door middel  van een website én een App. De App maakt het mogelijk om de beelden te streamen naar je TV via een Chromecast of AirPlay. 

Dit seizoen zijn alle BENE-League wedstrijden live te zien en on demand terug te kijken in de App. Het aanbod zal verder worden uitgebreid met wedstrijden van de jeugdselecties, Beach Handball en onze TeamNL Heren en Dames.

Download nu hier de app!
Android – Klik hier
iOS – Klik hier