Hans Schets benoemd tot Lid van Verdienste NHV

Hans Schets benoemd tot Lid van Verdienste NHV

Op zaterdag 23 november is Hans Schets benoemd tot Lid van Verdienste van het Nederlands Handbal Verbond. In de rust van de wedstrijd tussen OCI-Lions en Herpertz/Bevo HC werd Hans benoemd door bestuurslid Ad Tielemans.

Hans heeft deze benoeming gekregen dankzij zijn geweldige inzet voor de handbalsport. Als oprichter van Handbalstartpunt was Hans altijd bezig met handbal en verzamelde informatie over de wedstrijden. Met hart en ziel werkte hij aan de website met de intentie om de handbalsport te promoten. Deze website heeft een grote waarde voor de handbalsport. Hans heeft het platform Handbalstartpunt over moeten dragen omdat zijn gezondheid het niet meer toeliet de laatste tijd.   

Namens het bestuur van het NHV feliciteren wij Hans met zijn benoeming tot Lid van Verdienste.