Handbal Verbond neemt intrek op Papendal

Handbal Verbond neemt intrek op Papendal

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) heeft vandaag haar intrek genomen in het nieuwe kantoor op Papendal. Wij zijn verhuisd van Oosterbeek naar het sportcentrum aan de rand van Arnhem.

Het nieuwe kantoor van het NHV bevindt zich op de tweede etage van het Sport Business Centre Papendal. Het is een toegankelijke werkomgeving in een open ruimte met flexplekken waar samenwerken en de sport centraal staan.

Met de verhuizing is het NHV nog dichter bij de fulltime topsportprogramma’s die al jarenlang op Papendal actief zijn. De bond vestigt zich in het hart van de Nederlandse topsport, een inspirerende omgeving met diverse mogelijkheden om samen te werken met andere sportbonden.

Norman Uhlenbusch, manager bedrijfsvoering NHV: “Als ambitieuze sportbond waren we op zoek naar een sportieve omgeving als vliegwiel voor onze (top)sportambities. Papendal heeft die omgeving met als bijbehorende pluspunt dat op korte afstand veel sportkennis aanwezig is; zowel bij NOC*NSF als bij andere sportbonden. Dat leidt tot synergie en kennisdeling en kunnen we alleen maar voordeel van hebben.”

Jochem Schellens, directeur Sportcentrum Papendal: “Wij heten het Nederlands Handbal Verbond van harte welkom. Al vanaf de start van de HandbalAcademie in 2006, het eerste fulltime topsportprogramma op Papendal in de structuur zoals we deze tegenwoordig kennen, bestaat er een intensieve samenwerking tussen Papendal en het NHV. Wij kijken ernaar uit om deze samenwerking nog verder te intensiveren.”