Handige informatie over Sportlink voor vereniging­­sondersteuners

Handige informatie over Sportlink voor vereniging­­sondersteuners

Sportlink gaat het land in. Ze hebben maar liefst 19 bijeenkomsten in het land op de planning staan. Deze informatie vinden jullie ook op deze pagina.

Tijdens deze bijeenkomsten laat Sportlink zien wat de mogelijkheden zijn van een mediapakket van Sportlink: app, website en tv. We merken namelijk dat het voor clubs een uitdaging is leden en toeschouwers goed te informeren over uitslagen, programma’s, afgelastingen, vrijwilligerstaken, trainingen etc. Onze mediapakketten kunnen de clubs hier enorm bij helpen. Zeker de app, waar veel leden al gebruik van maken voor uitslagen, standen, programma’s, kan als communicatiemiddel erg nuttig zijn voor het bereik.

Bekijk hier wanneer de bijeenkomsten zijn en geef je op.