Achilles Bocholt kampioen BENE-League

Achilles Bocholt kampioen BENE-League

Achilles Bocholt is uitgeroepen tot kampioen van de BENE-League (seizoen 2019/20). Door de huidige maatregelen omtrent het Coronavirus zal er geen Final4 georganiseerd kunnen worden. Daarop is door de BENE-League besloten de eindstand van de reguliere competitie als definitieve eindstand aan te houden.

In tegenstelling tot andere sportcompetities is de volledige BENE-Leaguecompetitie van 22 speelrondes afgewerkt. Daarin was Achilles Bocholt met 9 punten voorsprong met afstand de sterkste ploeg. Met 737 doelpunten was Achilles Bocholt het meest trefzeker, maar wist het ook de minste doelpunten (569) tegen te krijgen. Dit eindresultaat betekent voor Achilles Bocholt de 5e BENE-League titel in hun bestaan, de vierde opeenvolgende.  

De eindstand van de BENE-League 2019-2020 is hiermee als volgt:

  1. Achilles Bocholt 41 punten
  2. KEMBIT-LIONS 32 punten
  3. HERPERTZ / BEVO HC 32 punten
  4. HC Visé BM 29 punten