Doe jij mee met het NHV-Jeugdpanel?

Doe jij mee met het NHV-Jeugdpanel?

Ben jij die fanatieke handballer die graag met het Nederlands Handbal Verbond meedenkt over hoe wij nieuwe handbal-ideeën en handbalactiviteiten voor jou en je leeftijdsgenoten het beste kunnen organiseren? Durf jij te zeggen wat jij vindt?!  Dan willen wij jou graag in ons online NHV- Jeugdpanel verwelkomen!

Wat is het NHV-Jeugdpanel? Je sluit aan bij het, kort geleden, opgerichte NHV-Jeugdpanel: een app-groep met gelijkgestemden (12-18 jaar en handballer, m/v) woonachtig door heel Nederland. Gemiddeld 1 à 2 keer per maand zal er een punt ter discussie in de app-groep worden gelanceerd, waar jij dan jouw reactie/ mening op mag geven. Eerlijkheid is dus gewenst😉. Er mag ook een discussie met de jeugdleden onder elkaar plaatsvinden via de app, maar alles gebeurt op respectvolle wijze. Het kost je dus heel weinig tijd, maar je bent voor ons, de handbalsport en je mede-handbal genoten voor onschatbare waarde! Uiteraard verloopt alles volgens de AVG wet- en regelgeving.

Doe je graag mee? Mail dan jouw motivatie om mee te doen in één zin naar: a.vermeegen@handbal.nl. Dan neem ik, Arianne Vermeegen van het NHV, contact met je op als blijkt dat het NHV-Jeugdpanel bij jou past!