OldStars Walking Handball in Schijndel

OldStars Walking Handball in Schijndel

Uitnodiging voor eerste uitwisseling tussen Nederland en Duitsland met OldStars walking handball in Schijndel op 27 september 2020

Beste OldStars, initiatiefnemer, welzijnsorganisatie en/of verenigingsbestuurder,

Het OldStars Sport aanbod groeit en wordt steeds populairder in het land. Ook in Schijndel zijn er maar liefst 3 OldStars sportvormen het afgelopen jaar opgestart.  Ook bij onze Oosterburen is er vraag naar OldStars. Inmiddels zijn de eerste Duitse initiatieven opgestart met OldStars walking handball.

Het Nationaal Ouderenfonds, NHV, Hellas Handbal, Tus Hertha Hetzerath en HV Zephyr hebben daarom het initiatief genomen om een uitwisseling te organiseren tussen Nederlandse Walking Handballers en Duitse Walking Handballers. Dit vindt plaats in Schijndel op 27 september 2020.  Het doel van deze uitwisseling is om ouderen, verenigingen en gemeentebesturen in de regio van Schijndel enthousiast te maken voor OldStars en in het bijzonder OldStars walking handball. Naast onderlinge wedstrijden Walking Handball is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met OldStars walking handball via clinics.

Voor de supporters/bezoekers die er zijn is er de mogelijkheid om de clinics en uitwisseling te bekijken onder het genot van een hapje en drankje op de tribune en/ of in de kantine.

Locatie                                                            Sporthal Dioscuren       

Adres                                                                Bunderstraat 6B, 5481 KD Schijndel

Voor verdere vragen over het evenement kan uiteraard contact met ons worden opgenomen. Voor aanmelding kun je een bericht sturen naar: info@oldstars.nl of walkingsports19@gmail.com.

 

Met vriendelijke groet,

Nationaal Ouderenfonds                                          Johan Annema 

Hellas Handbal                                                            Léon van Schie

OldStars contact Schijndel                                       Wim Vermeulen 

Tus Hertha Hetzerath                                                Vera van Ool

 

 

Benieuwd naar hoe anderen mensen Walking Handball ervaren hebben? Lees het hieronder.

OldStars walking handball WHC