Kick-Off Oldstars Walking Handball Feyenoord Handbal

Kick-Off Oldstars Walking Handball Feyenoord Handbal

Afgelopen zaterdag was de Kick-Off Oldstars Walking Handball bij Feyenoord Handbal, een aangepaste spelvorm van het originele handbalspel, waardoor het geschikt is voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen. Oud-international Leon van Schie begeleidde de training. Hij maakt deze week met een bakfiets vol materiaal een fietstour door Nederland, om de OldStars Walking sport te promoten en geld in te zamelen voor het Ouderenfonds. 

Maar liefst 18 mensen hadden zich aangemeld voor de training, met oude bekenden en nieuwe gezichten was het een leuke groep. Tijdens de oefeningen werd er ook veel gelachen, een bal gooien en tegelijkertijd van de andere kant ontvangen blijkt toch wel erg moeilijk. Er werd ook een wedstrijdje gespeeld met aangepaste regels. Zo mag je geen sprongschot maken en ook zijn stuiten en rennen uit den boze. Toch zag je dat iedereen lekker fanatiek was en het spelletje nog niet verleerd is!

Bij deze vorm van handbal is ook het sociale stukje erg belangrijk, daarom werd de dag afgesloten met een kopje koffie en een stuk taart. Ook werden er afspraken gemaakt om vaker te gaan trainen met elkaar. 

Een zeer geslaagde Kick-Off, wij bedanken Leon voor de leuke training en heel veel succes met je actie!