Ondersteuning aan Ondernemers én Scheidsrechters

Ondersteuning aan Ondernemers én Scheidsrechters

MKBRECHT WIL OOK MAATSCHAPPELIJK STEENTJE BIJDRAGEN

Niet alleen het geven van juridische ondersteuning aan ondernemers vindt MKBrecht van belang. Oók op maatschappelijk gebied wil het bedrijf actief zijn. Om die reden besloot de directie de Nederlandse handbalscheidsrechters te ondersteunen.

Door de aanpak van MKBrecht kunnen ondernemers veilig hun werkzaamheden verrichten en kunnen de scheidsrechters zonder zorgen hun wedstrijden in goede banen leiden. ‘Scheidsrechters zijn nu eenmaal onontbeerlijk om de jeugd en de senioren te laten handballen’, is ook de filosofie van MKBrecht.

Het bedrijf geeft toe, dat het sinds het sponsorschap anders tegen handbal aankijkt. ,,De afgelopen jaren is Nederland verwend met fantastische wedstrijden van de Oranje-dames. Tijdens de grote toernooien als EK’s, WK’s en Olympische Spelen zijn aansprekende resultaten geboekt dankzij hard trainen. Door die topduels zijn de Nederlandse dames steeds beter geworden en hebben daarmee het handbal naar een veel hoger niveau getild. Ik heb de handbalsport leren kennen als een ontzettend mooie sport met veel dynamiek. Wij zijn blij, dat wij daaraan een bescheiden bijdrage kunnen leveren”, aldus de enthousiaste directie.

WAARDEVOL

De ondersteuning van MKBrecht is voor het arbiterskorps zeer waardevol. De reacties ‘uit het veld’ zijn daar een duidelijk bewijs van.  

Het bedrijf blijft wat dat betreft toch realistisch: ,,Als het goed is, zijn de scheidsrechters niet dominant aanwezig tijdens de wedstrijd en zijn het juist de spelers die moeten opvallen. Wij horen wel terug, dat er een duidelijk raakvlak is tussen de arbitrage van de handbalwedstrijden en juridisch veilig ondernemen. Dat is ook de voornaamste reden van onze ondersteuning.”

MKBrecht ondersteunt MKB en ZZP met de juiste juridische documenten. Op die manier kunnen zij veilig ondernemen. Duidelijkheid en transparantie zijn voor het bedrijf belangrijke indicatoren.

Directeur Eric Schuurbiers: ,,Wij beginnen altijd met een adviesgesprek, dat gratis is. Daarna kijken we samen wat de ondernemer nodig heeft. Vervolgens worden de diverse juridische documenten op maat gemaakt.

Wij laten daar geen misverstanden over bestaan. Vooraf worden duidelijke tarieven en een haalbare oplevertermijn vastgesteld.

Het juridisch vakjargon is niet altijd voor alle ondernemers begrijpelijke taal. Wij helpen ze daarbij door de adviezen in heldere woorden vast te leggen.”