Sportshop.com helpt sporters met uniek concept

Sportshop.com helpt sporters met uniek concept

HARDER, SNELLER, HOGER…

Sportshop.com helpt sporters met uniek concept

De scheidsrechters in de vaderlandse handbalcompetitie lopen er keurig gekleed bij.
Dat is mede de verdienste van Sportshop.com, het bedrijf achter Handbalshop.nl, dat de arbiters in staat stelt tegen aantrekkelijk prijzen hun tenue aan te schaffen.

Naast de uitgebreide sponsoring van de landelijke handbalscheidsrechters, levert het bedrijf ook artikelen voor andere takken van sport. Op de kleding is de naam Sportshop.com gedrukt, waardoor er op ruime schaal aandacht wordt besteed aan de verkoop van attributen voor bijvoorbeeld handbal, volleybal, korfbal, basketbal, floorball, squash, hockey, hardlopen.

In de sporthal, waar meerdere sporten worden beoefend, is de naamsbekendheid op die manier groter. Op Sportshop.com kunnen alle artikelen worden besteld voor de genoemde sporten en op Handbalshop.nl de specifieke attributen voor de handbalsport.

De handbalsport is de grondlegger van Sportshop.com. De twee directeuren startten achttien jaar geleden het bedrijf vanuit hun actieve handbalcarrière. De reden was, dat zij moeilijk aan handbalartikelen konden komen.

Succesvolle start
Na de succesvolle start zijn naderhand de andere sporten erbij gekomen. Vooral ook, omdat kleding en schoeisel voor handbal, volleybal en (indoor) korfbal redelijk op elkaar lijken. Daarna volgden hardlopen en squash en door samenwerkingen/overnames werden ook hockey, floorball en basketbal aan het assortiment toegevoegd.

Overal in het land moeten kleine, zelfstandige sportwinkels sluiten vanwege de concurrentie. De kracht van Sportshop.com is, dat zij offline en online kunnen combineren. Die twee verkoopmethodes versterken elkaar, waardoor zij een uniek concept kunnen aanbieden.

Met ruim zestig overeenkomsten met verenigingen in Nederland, België, Duitsland en Zweden zijn zij inmiddels een grote speler in de sportwereld.

In opdracht van het NHV heeft Sportshop.com de uitgifte van de officiële kleding voor bondsscheidsrechters gedaan. Met een speciale kortingscode kunnen de scheidsrechters kosteloos het zwarte tenue bestellen. De overige kleuren kunnen voor de prijs op de website worden besteld. De landelijke scheidsrechters hebben een complete set ontvangen met verschillende kleuren. Door de samenwerking lopen de scheidsrechters er de komende seizoenen pico bello bij.

Foto: Foto Reza