EHF organiseert eind oktober een online breedtesportcongres

EHF organiseert eind oktober een online breedtesportcongres

Op 27, 28 en 29 oktober organiseert de Europese Handbal Federatie (EHF) een ‘Online Grassroots Handball Summit’. Tijdens dit Engelstalige breedtesportcongres worden presentaties gegeven over interessante onderwerpen zoals ledenwerving, Goalcha – Streethandball, blessurepreventie, coaching van jeugdteams, rolstoelhandbal, sponsorfinding en Beach Handball. Ook zijn er interactieve workshops met de sprekers en is er de mogelijkheid om met de andere deelnemers kennis te delen en te netwerken. NHV-manager Danny de Ruiter zal tijdens het congres een lezing verzorgen over het handbalstimuleringsbeleid in Nederland.

Aan het online congres nemen naar verwachting circa 5.000 handballiefhebbers deel vanuit bijna alle Europese landen. Het congres is toegankelijk voor medewerkers en vrijwilligers van de diverse handbalbonden, verenigingsbestuurders en -managers, trainers/coaches en andere geïnteresseerden.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden: https://european-handball-online-summit.com/. Bovendien kun je 20% korting krijgen op de hoogste ticketcategorie, zodat je alles on demand kunt bekijken, met de code NEDEHOS20