Succesvolle editie NHV Master Coach

Succesvolle editie NHV Master Coach

Het NHV kan terugkijken op een geslaagde eerste editie van de opleiding NHV Master Coach. In het seizoen 2019/2020 vond de opleiding voor het eerst plaats in Nederland. Coaches uit Nederland en België volgden één seizoen lang lesblokken waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselde. De opleiding Master Coach is gericht op de persoonlijke ontwikkeling van handbalcoaches op nationaal en internationaal niveau. 

De Nederlandse coaches die de opleiding NHV Master Coach behaald hebben zijn: Frank van Ommen, Alexander Plum, Gino Smits, Natasja Bekker-Kivit, Monique Tijsterman, Fred Michielsen, Freek Gielen, Peter Portengen, Arthur Langedijk en Jan van Kester.

Ricardo Clarijs en Rick Louw hebben de afgelopen periode de opleiding EHF Master Coach gevolgd en deze succesvol afgerond.

Alle geslaagden hebben een EHF-diploma en Pro-Licentie in ontvangst genomen, van harte gefeliciteerd!