Update maatregelen Coronavirus

Update maatregelen Coronavirus

Op dinsdagavond 23 februari heeft de regering nieuwe versoepelingen en verlengingen van de Corona maatregelen aangekondigd. Ook de sport was hierin een belangrijk onderwerp.  Vanaf dinsdag 3 maart mogen jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar op sportaccommodaties weer buiten sporten met meer dan twee personen. Niet in competitieverband, maar wel met het eigen team bij de eigen vereniging. De andere regels zoals die al voor de sport golden, blijven hetzelfde. Zo blijft sporten in een binnenruimte niet toegestaan en kan er dus alleen onder voorwaarden buiten worden gesport.

Bekijk hier het sportprotocol dat vanaf dinsdag 3 maart geldt. 

Kijk voor meer informatie over de maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus op de website van het RIVM
Klik hier voor het landelijk protocol verantwoord sporten. 
Klik hier voor de FAQ over corona en competitie.
Klik hier voor de FAQ van NOC*NSF. 
Klik hier voor de handreiking crowdmanagement.