Vernieuwde Beach Handball opleidingen

Vernieuwde Beach Handball opleidingen

Het afgelopen jaar en ook dit jaar zijn we druk bezig (geweest) met de vernieuwing van de Beach Handball opleidingen. De huidige opleidingen worden doorontwikkeld en er wordt een nieuwe opleiding ontwikkeld: Beach Handball Trainer – 3.

De opleidingen worden op een nieuwe, toegankelijke, laagdrempelige en bovenal op een leuke manier aangeboden. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om een opleiding te volgen en om iedereen Beach Handball te laten beleven.

Beach Handball Introductie
De Beach Handball Introductie (BHI) is op een nieuwe, toegankelijke en laagdrempelige manier vormgegeven. De BHI bestaat uit twee filmpjes die je online kunt bekijken: één voor trainers en één voor scheidsrechters.

Klik hier voor meer informatie over de Beach Handball Introductie en hoe je je hiervoor kunt aanmelden. In navolging op de BHI kan je een Beach Handball workshop voor trainers volgen.

Beach Handball workshop voor trainers
Wil je in de toekomst Beach Handball trainer worden? Dat komt goed uit! Als aanvulling op de Beach Handball Introductie organiseren we op verschillende locaties in Nederland Beach Handball workshops voor trainers.

Meer hierover weten, klik hier en meld je aan!

Beach Handball Trainers opleidingen:

Beach Handball Trainer – 2:
De BHT-2 is bedoeld als opleiding voor de Beach Handball Trainer die actief wil zijn in de georganiseerde (breedte)sport bij sportverenigingen  De opleiding tot Beach Handball Trainer – 2 wordt op een nieuwe manier vormgegeven en bestaat uit een E-Learning en praktijk.

Klik hier voor meer informatie over de Beach Handball Trainer – 2 opleiding en hoe je je hiervoor kunt aanmelden

Beach Handball Trainer – 3 (NIEUW)
De BHT-3 is een vervolgopleiding op de BHT-2 en oefent zijn functie uit in de georganiseerde sport bij sportverenigingen, sportbonden en/of (commerciële) sportorganisaties. De BHT-3 geeft zelfstandig training en coacht zelfstandig sporters bij wedstrijden.

Klik hier voor meer informatie over de Beach Handball Trainer – 3 opleiding.

Beach Handball Scheidsrechters- en Delegate opleidingen:

Beach Handball Scheidsrechter – 2:
De Beach Handball Scheidsrechter – 2 (hierna: BHS-2) is bedoeld als opleiding voor de Beach Handball scheidsrechter die actief wil zijn in de Beach Handball Competitie Breedtesport (BHCB).

De opleiding tot Beach Handball Scheidsrechter – 2 wordt ook op een nieuwe manier vormgegeven. De opleiding zal bestaan uit een E-Learning waar je als scheidsrechter in opleiding kennis op doet over de spelregels en deze kunt toepassen in verschillende spelsituatie.

Klik hier voor meer informatie over de Beach Handball Scheidsrechter – 2 opleiding en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Beach Handball Scheidsrechter – 3:
De BHS-3 is bedoeld als vervolgopleiding op de BHS-2 voor de Beach Handball scheidsrechter die actief wil zijn in de Nederlandse Beach Handball tour en mogelijk in aanmerking wil komen om genomineerd te worden voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. De BHS-3 scheidsrechter wordt opgeleid als koppelscheidsrechter.

Klik hier voor meer informatie over de Beach Handball Scheidsrechter – 3 opleiding.

Beach Handball Delegate:
De Beach Handball Delegate is bedoeld als opleiding voor delegates die actief willen zijn tijdens NK Kwalificatietoernooien en in aanmerking wil komen om genomineerd te worden voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball.

Klik hier voor meer informatie over de Beach Handball Delegate opleiding en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.