Webinar over Beach Handball-accommodaties succesvol!

Webinar over Beach Handball-accommodaties succesvol!

Op 12 april heeft een webinar plaatsgevonden met als onderwerp ‘het aanleggen van Beach Handball-accommodaties’. Inmiddels hebben al ongeveer 85 handbalverenigingen in Nederland de beschikking over één of meerdere Beach Handball-velden. De laatste jaren neemt de interesse in het aanleggen van Beach-velden flink toe. Het NHV ondersteunt deze ontwikkeling en ziet Beach Handball sterk toenemen in populariteit.

Tijdens het webinar gaf Stéphan Kuijpers (NHV) eerst een korte toelichting op de huidige status van Beach Handball in Nederland. Vervolgens gaf Beach-expert Arnoud Wildschut (Beach Sport Nederland) vanuit zijn expertise uitgebreide uitleg over hoe een Beach-accommodatie tot stand kan komen. Ook werden diverse vragen van de circa 60 deelnemers beantwoord. Omdat het vaak lokaal maatwerk betreft zijn het NHV en Beach Sport Nederland een samenwerking gestart, om verenigingen en gemeenten hierbij zo goed mogelijk te adviseren.

Via deze link kun je het hele webinar terugkijken.

De presentatie vind je hier.

Wil jouw vereniging of gemeente ook aan de slag met het aanleggen van Beach (Handball)-velden, of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan even contact op via beachhandball@handbal.nl.