Hier kijk je de wedstrijd van de Handbalheren tegen Polen!

Hier kijk je de wedstrijd van de Handbalheren tegen Polen!

Ga er maar even goed voor zitten! Op zondag 2 mei sluiten de TeamNL Handbalheren de EK-kwalificatiereeks af tegen Polen. In Topsportcentrum Almere klinkt om 18:00 uur het beginsignaal, de wedstrijd is live te zien via HandbalNL.tv: https://www.handbalnl.tv/featured-category/videos/nederland-polen. 

Afgelopen donderdag won de ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson met 24-32 van Turkije. Met deze overwinning verzekerde de TeamNL Handbalheren zich van een plaats op het EK in 2022. De wedstijd tegen Polen gaat de eindstand bepalen in de poule. Het resultaat is belangrijk voor de loting van het EK. Nederland kan nog eerste, tweede of derde worden en daarmee in pot 3 of 4 komen voor de loting.