Meld je nu aan voor de cursus “Handbalbestuurder van de Toekomst”!

Meld je nu aan voor de cursus “Handbalbestuurder van de Toekomst”!

Jonge (kandidaat-) bestuurders opgelet! Komend seizoen gaat het NHV opnieuw een cursus voor jonge verenigingsbestuurders organiseren. Met een iets aangepaste opzet en onder de titel “Handbalbestuurder van de Toekomst” gaan we graag met een enthousiaste nieuwe groep aan de slag. Ben jij tussen de 18 en 30 jaar oud en wil je jezelf verder ontwikkelen als handbalbestuurder? Of heb je interesse om in de toekomst iets te betekenen in de organisatie van onze handbalsport, lokaal of landelijk? Meld je dan vóór 1 juli aan! Deelname aan deze cursus is helemaal gratis. Wees er wel snel bij, want er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

De cursus “Handbalbestuurder van de Toekomst” bestaat uit 4 zaterdagen van 10:00 – 14:00 uur (inclusief lunch) in het NHV-kantoor op Papendal; 18 september, 16 oktober, 13 november en 11 december. Tussen deze bijeenkomsten door heb je drie keer op een woensdag- of donderdagavond een online intervisie-uurtje.

Deze cursus kent geen traditionele (schoolse) invulling, waarbij enkel kennis wordt aangereikt. We gaan namelijk vooral samen aan de slag om te leren van elkaar en te leren door te doen. Van de deelnemers verwachten we daarom een actieve deelname, bijvoorbeeld door zelf op zoek gaan naar relevante kennis. Tijdens de laatste bijeenkomst presenteert elke deelnemer een beknopt plan over zijn/haar (verenigings)ambitie.

Voor aanmelden of meer informatie over deze cursus kun je contact opnemen met Stéphan Kuijpers: s.kuijpers@handbal.nl of 06-82583702.