Doe mee met het online Webinar Rolstoelhandbal op 9 juni

Doe mee met het online Webinar Rolstoelhandbal op 9 juni

Op woensdag 9 juni (20:00 uur) organiseert het NHV een online webinar over Rolstoelhandbal. In dit webinar willen wij alle handbalverenigingen meenemen in het rolstoelhandbal in Nederland. De afgelopen zeven jaar is het rolstoelhandbal gegroeid van één naar twaalf teams. De teams zijn voornamelijk actief in het westen en zuiden van het land, wij willen verenigingen in het hele land enthousiasmeren om ook aan de slag te gaan met deze mooie sport!

In de online sessie komen verschillende stakeholders aan bod. Joyce is keepster van het Nederlands Rolstoelhandbal team en vertelt over haar ervaringen. Birgitte is al jaren actief in het rolstoelhandballen bij Quintus en neemt de vereniging mee in de verschillende onderdelen waar je rekening mee moet houden bij het opstarten van rolstoelhandbal op jouw vereniging. Denk hierbij aan de opslag en het vervoer van de stoelen, maar ook hoe je de Gemeente betrekt in jullie plannen. Jarin is bondscoach van het Nederlands Rolstoelhandbalteam en vertelt zijn ervaringen. Tot slot zal ook een rolstoelhandbal scheidsrechter aan het woord komen over het fluiten van de wedstrijden.

Wil jouw vereniging ook aan de slag met rolstoelhandbal en wil je graag meer informatie hierover? Meld je dan nu aan voor het webinar! De sessie zal interactief zijn en ook ruimte bieden voor het beantwoorden van vragen.

Kijk het webinar hier terug!