Meld je nu aan voor de scoutingsdagen Beach Handball

Meld je nu aan voor de scoutingsdagen Beach Handball

Op zaterdag 11 en zondag 12 september vinden de scoutingsdagen voor de nationale Beach Handball U16 selecties plaats bij SDS’99 in Blaricum. Ambitieuze en talentvolle Beach Handballers, geboren in 2006 en 2007, kunnen zich vanaf nu opgeven voor deze scoutingsdagen en te proberen een plaats in de eerste voorselectie van het nationaal Beach Handball team U16 te bemachtigen.

Tijdens de scoutingsdagen worden diverse testen gehouden om de spelers en speelsters met het grootste talent en de beste Beach Handball vaardigheden te vinden.

Ben jij die ambitieuze Beach Handballer(ster) en ben je van mening de kwaliteit en motivatie te hebben om in de nationale Beach Handball U16 selectie te komen, reageer dan uiterlijk vóór vrijdag 27 augustus 2021 via onderstaand formulier.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er een indeling gemaakt verdeeld over de 2 dagen. Nader berichtgeving hierover volgt.