Publiek welkom bij Drielandentoernooi van de TeamNL Handbaldames in Den Bosch

Publiek welkom bij Drielandentoernooi van de TeamNL Handbaldames in Den Bosch

Op 2, 3 en 4 juli spelen de TeamNL Handbaldames ter voorbereiding op de Olympische Spelen een drielandentoernooi met Rusland en Zweden in de Maasport in Den Bosch. Vanwege de versoepelingen die in de afgelopen weken zijn doorgevoerd door het kabinet, is het mogelijk om publiek te ontvangen. Het is de eerste keer sinds de uitbraak van het Coronavirus dat de Oranjedames weer met publiek zullen spelen. Alle leden van het NHV maken gratis kans op tickets voor deze wedstrijden!

Programma:

Vrijdag 2 juli 19:00 uur Nederland – Rusland
Zaterdag 3 juli 14:00 uur Zweden – Rusland
Zondag 4 juli 18:15 uur Nederland – Zweden

 

Ik wil graag aanwezig zijn bij een wedstrijd. Hoe maak ik kans op tickets?

Momenteel is het nog niet mogelijk om volle tribunes te realiseren, maar per dag kunnen wij een beperkt aantal leden van het NHV ontvangen. Het is noodzakelijk dat de toeschouwers in het bezit zijn van een Coronatoegangsbewijs en dat de basismaatregelen tijdens het evenement nageleefd worden. 

Alle geïnteresseerden kunnen zich via deze pagina opgeven om kans te maken op gratis tickets voor één van de wedstrijden in Den Bosch. Inschrijven kan tot donderdag 24 juni 23:59 uur.

Op vrijdag 25 juni zal er geloot worden onder alle geïnteresseerden. Iedereen ontvangt een bericht of men ingeloot is.

Voorwaarden:

  • Alle toeschouwers (vanaf 13 jaar) moeten in het bezit zijn van een Coronatoegangsbewijs. Dit bewijs kun je ontvangen wanneer je voldoet aan de Testen voor Toegang voorwaarden van de Rijksoverheid. Dit betekent dat je een negatief testbewijs van maximaal 40 uur oud kunt overhandigen of de tweede Coronavaccinaties hebt ontvangen. Alle informatie kun je ook hier teruglezen.
  • Alleen leden van het NHV kunnen inschrijven voor tickets. Bij de inschrijving wordt om jouw relatiecode gevraagd. Je relatiecode vindt je terug in de HandbalNL App: Menu -> Digitale pas.
  • Per persoon kun je inschrijven voor maximaal 5 tickets per wedstrijd. 
  • Bij de inschrijving voor tickets kan je jouw voorkeurswedstrijd doorgeven. 

Ik ben ingeloot voor tickets. Welke stappen moet ik nu volgen?

Op vrijdag 25 juni ontvangen de ingelote personen een brief met meer informatie en een unieke code. Met deze code kunnen de tickets voor de wedstrijd besteld worden. Je krijgt tot woensdag 30 juni 16:00 uur de tijd om jouw gratis tickets te verzilveren. Wanneer jij de tickets besteld hebt, dien je de stappen te volgen om een Coronatoegangsbewijs te kunnen overhandigen bij de ingang van het evenement. 

We hopen op een volle Oranje tribune!