Campingtour in volle gang!

Campingtour in volle gang!

In samenwerking met Sportproductions bezoekt HandbalNL deze zomer campings door het hele land om onder andere GOALCHA Streethandball te spelen. In totaal staan er 79 locaties op het programma, waar campinggasten deel kunnen nemen aan drie sportieve activiteiten, namelijk Bubbleball, You.Fo en een Handball Battle Parcours.

In gesprek met Sportproductions vertellen zij wat de campingtour zo leuk maakt: ‘’Wat de summertour zo leuk maakt is dat we elke dag op een andere camping zijn, er komen altijd veel enthousiaste kinderen op af maar ook ouders zijn regelmatig van de partij. Wanneer je op summertour bent heb je het echte vakantiegevoel, we slapen in tentjes en bevinden ons echt onder de campinggasten. Kortom een en al gezelligheid, maar natuurlijk voor ons ook hard werken om de activiteiten zo goed mogelijk neer te zetten’’.

Op de vraag ‘Wat kunnen deelnemers verwachten tijdens de summertour?’ kregen we het volgende antwoord: ‘’De deelnemers van de summertour kunnen leuke activiteiten verwachten. We hebben een goal staan met gatendoek waar de deelnemers moeten scoren en we hebben het spel ‘rondje om de tjoek’ waar kinderen om de tjoek heen rennen en steeds de bal moeten vangen en gooien. Daarnaast hebben we ook bubbleball en You.FO. Alle activiteiten zijn op vrije inloop dus iedereen op de camping is welkom om in de rij aan te sluiten’’.

‘’De leukste ervaring is denk ik toch het contact met de kinderen, iedereen is altijd ontzettend vrolijk en het is altijd gezellig op elke camping. Ik denk dat de leukste ervaring voor iedere instructeur en voor elke deelnemer anders is maar de sfeer en gezelligheid is top tijdens de tour’’, sluit Sportproductions af.

Benieuwd of we de komende weken bij jou op de camping zijn? Klik hier voor het complete overzicht!